taky se tesite az bude mokro???
- Night.chimera
taky se tesite az bude mokro???
modlim se at prsi uz mam abstak na powerslidy na suchu to nedavam nicej se gumy
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Re: taky se tesite az bude mokro???
jezdim spis na suchu - lepe se to kontrolujeNight.chimera píše:modlim se at prsi uz mam abstak na powerslidy na suchu to nedavam nicej se gumy
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Night.chimera
- Night.chimera
neboj to mi vysvetlovat nemusis, ale je to jednodussi a driv me to prestava bavitNight.chimera píše:no to mas pravdu ale kdyz dobre davkujes plyn tak se to udrzet v krasnym dlouhym vyjezdu dverma
naucit se to samy na suchu je dle meho nazoru lepsi zazitek
- Night.chimera
pneumatiky, kterech se zbavujou v pneuservisech, jsou zadaco - a ty 2 milimetry ktery maj vetsinou bohate stacej na hodku pomerne slusnyho zaprahu pokud to teda nejsou nejaky absolutni shitpneuNight.chimera píše:to mas asi pravdu ,ale ty gumy neco stoji to radsi vrazim prachy za gumy do benalu a budu jezdit na mokru celou noc
DC:nerikal jsi tady ze to nedelas????dverma v provozu???
driv sem nedelal, ted obcas jo - nocni trening na kruhových objezdech v okolí je příjemné zpestření večera
- Night.chimera
zalezi samozrejme na polomeru - zatim nejvetsi vyzkousenej zasucha je ten mezi sjezdem z D1 a Hypernovou/Makrem - neni problem ani nekolikrat zasebouNight.chimera píše:ty das za sucha cely kruhak???![]()
nevedel jsem ze pneuservisy se toho zbavujou zadarmo ja tamty svoje slicky vzdycky nechavam
za mokra i Litochlebák u Opatova
- Night.chimera
smekavam to nedam,teda ani jsem to nezkousel ale na poprvy urcite ne potreboval bych trenovat az bude mokro snih a mokro budu mit natrenovano a v lete to budu snad uz na suchu davatDC píše:zalezi samozrejme na polomeru - zatim nejvetsi vyzkousenej zasucha je ten mezi sjezdem z D1 a Hypernovou/Makrem - neni problem ani nekolikrat zasebouNight.chimera píše:ty das za sucha cely kruhak???![]()
nevedel jsem ze pneuservisy se toho zbavujou zadarmo ja tamty svoje slicky vzdycky nechavam
520i E34 M50 pekne auto

drzim palce, moc se pritom nezboř a dávej bacha na ostatní účastníky provozuNight.chimera píše:smekavam to nedam,teda ani jsem to nezkousel ale na poprvy urcite ne potreboval bych trenovat az bude mokro snih a mokro budu mit natrenovano a v lete to budu snad uz na suchu davatDC píše:zalezi samozrejme na polomeru - zatim nejvetsi vyzkousenej zasucha je ten mezi sjezdem z D1 a Hypernovou/Makrem - neni problem ani nekolikrat zasebouNight.chimera píše:ty das za sucha cely kruhak???![]()
- Night.chimera
za mokra si to vylozene uzivam na suchu se musim hodne soustredit abych to dal pekne treba takovej vyjezd na strakonickou od radotina jak se podjizdi strakonicky je tam dlouha tahla zatacka tak tam to dam na hranici prilnavosti a pak pustim plyn trhnu volantem a seslapnu na plno a mam nadhernej vyjezd na strakonickou smerem centrum (samozrejme ze se kouknu jestli tam nejede nejakej nakladak v pomalym pruhu kdyby to nevyslo) 
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
neboj trosku premyslim nemuzu si zatim dovolit to zborit tolik mi to zatim nevynasiDC píše:Night.chimera píše:smekavam to nedam,teda ani jsem to nezkousel ale na poprvy urcite ne potreboval bych trenovat az bude mokro snih a mokro budu mit natrenovano a v lete to budu snad uz na suchu davatDC píše: zalezi samozrejme na polomeru - zatim nejvetsi vyzkousenej zasucha je ten mezi sjezdem z D1 a Hypernovou/Makrem - neni problem ani nekolikrat zasebou
za mokra i Litochlebák u Opatova[
drzim palce, moc se pritom nezboř a dávej bacha na ostatní účastníky provozu
520i E34 M50 pekne auto