Aha, tak to byla jiná E38.Ivo píše:no dyly ste zády u těch ještě neopravených amerik a moji E38 asi ne já jsem tam byl pěšky mám to cca 600m od domu
Ameriky v Luštěnicích!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
Takovy nejaky auto sem vzdycky chtel a libi se mi porad..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Uf, tak jsem to konečně natáhnul na net. Tak se můžete kochat:
http://saiden.album.cz/american_muscle/
http://saiden.album.cz/american_muscle/
E30 340ic V8 6q- EX
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Chybí tam ten "tuning" !
Hrékni to sem solo
Tak jsem s BOOSTovým foťákem, páč mě došla baterka a on to nechtěl vyfotit, vyfotil jednu slečnu, co měla durch průhlednou sukénečku a pod tím docela čecko hezký. Jenže nějak se to u BOOSTů dostalo do neoprávněných rukou a neprošlo to cenzurou
.
Ste se mohli pokochat věřím, že i přítomné dámy - inspirace vhodná k následování
.
Hrékni to sem solo
Tak jsem s BOOSTovým foťákem, páč mě došla baterka a on to nechtěl vyfotit, vyfotil jednu slečnu, co měla durch průhlednou sukénečku a pod tím docela čecko hezký. Jenže nějak se to u BOOSTů dostalo do neoprávněných rukou a neprošlo to cenzurou
Ste se mohli pokochat věřím, že i přítomné dámy - inspirace vhodná k následování
Naposledy upravil(a) DAN dne 04. 09. 2005 21:18, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Jo jo cenzura je hrozná věc.DAN píše:Chybí tam ten "tuning" !![]()
Hrékni to sem solo
Tak jsem s BOOSTovým foťákem, páč mě došla baterka a on to nechtěl vyfotit, vyfotil jednu slečnu, co měla durch průhlednou sukénečku a pod tím docela čecko hezký. Jenže nějak se to u BOOSTů dostalo do neoprávněných rukou a neprošlo to cenzurou![]()
.
Ste se mohli pokochat věřím, že i přítomné dámy - inspirace vhodná k následování.
E30 340ic V8 6q- EX
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Ahá, NJN - i tak jsem, ale riskovalBOOST píše:Jo jo cenzura je hrozná věc.DAN píše:Chybí tam ten "tuning" !![]()
Hrékni to sem solo
Tak jsem s BOOSTovým foťákem, páč mě došla baterka a on to nechtěl vyfotit, vyfotil jednu slečnu, co měla durch průhlednou sukénečku a pod tím docela čecko hezký. Jenže nějak se to u BOOSTů dostalo do neoprávněných rukou a neprošlo to cenzurou![]()
.
Ste se mohli pokochat věřím, že i přítomné dámy - inspirace vhodná k následování.
Ale stejně na tom bylo vidět prd, musel by jsi jí fotit, když jí na prdýlku svítilo sluníčko a ne když jí měla ve stínu, takhle byla vidět černá sukně a nic víc.
![]()
Udělal jsem to tak, jako že fotím projíždějící ameriku, abych náhodou nedostal do řepy.
Ty prdýlko
Jak by jsi mohl prosímtě dostat do řepy, když jsi tam byl se mnou?DAN píše: Ahá, NJN - i tak jsem, ale riskoval![]()
Udělal jsem to tak, jako že fotím projíždějící ameriku, abych náhodou nedostal do řepy.
Ty prdýlko
E30 340ic V8 6q- EX
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Třeba to byl nějakej Malajskej boxer, Wing Tčug KunfistaBOOST píše:Jak by jsi mohl prosímtě dostat do řepy, když jsi tam byl se mnou?DAN píše: Ahá, NJN - i tak jsem, ale riskoval![]()
Ty prdýlkoSnad ne od toho podviživenýho chudáčka co se s ním držela za ruku?
já bych tydle 30 kilový zabijáky nikdy nepodceňoval
Stačí se jednou trefit a může mít třeba 3 černý pásy.DAN píše: Třeba to byl nějakej Malajskej boxer, Wing Tčug Kunfista![]()
já bych tydle 30 kilový zabijáky nikdy nepodceňoval![]()
E30 340ic V8 6q- EX
hmm, tak to me celkem mrzi, ze sem se nakonec nezucastnil, priste to urcite napravim
kdybych mel dost penez, mel bych vedle par BMW i nejakou ameriku
kdybych mel dost penez, mel bych vedle par BMW i nejakou ameriku
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jak to mám vědětIvo píše:Si pako je to Originám odstín CUS Pink panterDAN píše:ježžžišši růůžžovej - s vybíral barvu ne ?Ivo píše:jo na tom Růžovém Cadilacu Eldorádo sem se podílel !!!!!!!
jestli ho máš na fotce![]()
poslal sem ti emila - možná je to ten na fotce, co je v tom emilovi.