To záleží i na způsobu jízdy a co od toho očekáváš. Kdybych to počítal celkově za poslední rok, tak k těm 38k přidám ještě 20 za rádio + repro a 22 za takovou malou opravu motoruJOE STONE píše:Myslíte ,že když seženu to slušného bawo a budu s ním jezdit jen tak omezeně podle prachů tak za něj budu muset dát podobný částky jako ty uvedené./30-80 a výš.
Kdybych místo školy už vydělával dobrý prachy tak bych do toho auta taky dost naházel.Mám rád když to jezdí pěkně a bez závad.A i do dobrýho rádia bych něco dal.Ale ted bych byl rád kdybych se mohl prostě dostat tam kam chci.Své auto jsem jěště neměl, ale jezdim občas s tátovo fordem.Ale sámotnýmu mi ho moc nepůjčí.Moc se o něj bojí, je to jeho miláček.Nedivim se mu, taky bych nerad půjčoval svého./kdybych ho měl/Fx píše:To záleží i na způsobu jízdy a co od toho očekáváš. Kdybych to počítal celkově za poslední rok, tak k těm 38k přidám ještě 20 za rádio + repro a 22 za takovou malou opravu motoruJOE STONE píše:Myslíte ,že když seženu to slušného bawo a budu s ním jezdit jen tak omezeně podle prachů tak za něj budu muset dát podobný částky jako ty uvedené./30-80 a výš.
BMW_318is píše:Za 3 mesice co ho mam, tak zatim jen olej Castrol - 1200, zadni lozisko kola - 1200, poloosy - 400 kc.
Ted to vypada ze budu muset koupit novy svicky za 439 kc/kus
Tak jsem si včera koupil nové autorádio>> blupunkt SAN DIEGO MP35 s d.o.Dix-nepřihlášen píše:No já jsem koupil auto v březnu za 60K a investoval jsem zatím jenom do víčka na nádrž-na zámek, potom 1 SPZ, a BBSa za 6K jinak nic, no a do benzínu...asi kolem 10-12K...vždycky když jsem měl prachy, tak jsem pro něj jel, takže jsem se pohyboval a pohybuju na hranici bídy
![]()
![]()
No a dnes jsem byl zaplatit pokutu, takže moje letošní investice se pohybujou 18-20K +-
No a v plánu mám vyměnit motor na IS + všechno co k tomu bude potřeba...![]()
Dix
kazdopadne je to lepsi nez kdyby to prochlastal nebo vrazil do kurevAlbert píše:Zalezi na tom, za jak dlouho, jestli za mesic, za pul roku, za rok, za 5 let..laďas píše:natož že je my šestnáct(zatim ale už moc dlouho ne)tak sem si vydělal neco přes 25tisíc a vše jsem vrazil do báva.dobrý ne![]()
![]()
Tes seiSulo píše:FFUUUU no sice je toto forko stare 2 roky ale aj tak ma zaujalo, ja mam iso 2tyzdne tiez sa chystam na nejake vymeny no ale tie cifry co tu struhate no pekne mam sa na co tesit