někdy po sedmé hodině večer pravděpodobně...
ceny:
200 za jednu jízdu
200 za grilovaný maso pro jednu osobu, jinak i výběr z jídelníčku, ale grilovaný masíčko pro skupinku opravdu uměj

tak to se na ten tvuj "adrenalin" budu muset prijet podivatJirka325 píše:Celne ne, kdyz uz, tak bokemLOPOLO píše:a to znamena presne co? Rozjedes to na rovince a prasknes to celne do gum a budes cekat ze skoncis u stolu u vecere?Jirka325 píše:Jedu, ale nejedu motokary na cas ale na adrenalin![]()
![]()
![]()
pac dvere motokara nema
Bohuzel je ho stejne vzdycky malo, pac ta debilni motokara nema kone a vzdycky se v zatacce skoro, nekdy i uplne zastavi...holt na poradny storcy je jak uz jsme se tu dovedeli potreba minimalne M3 E36LOPOLO píše:tak to se na ten tvuj "adrenalin" budu muset prijet podivat
Mno, to mas naprostou pravdu .. ale s tou silnejsi uz to jde dobre a vetsinu rychlejsich zatacek pak jedes smykem at chces nebo neJirka325 píše: Bohuzel je ho stejne vzdycky malo, pac ta debilni motokara nema kone a vzdycky se v zatacce skoro, nekdy i uplne zastavi...holt na poradny storcy je jak uz jsme se tu dovedeli potreba minimalne M3 E36![]()
bez brzd se jezdi dost blbe .. zvlast sportovneJirka325 píše:Minule moje zachazeni "neznam brzdy a furt drzim plnej" dokonce kara nevydrzela, tak jsem nedojezdil, pac v jedny zatacce neco ruplo a prestalo to jet...zjevne remen nevydrzel zatez
No to by mohlo bejt lepsi....jenomze na tu silnejsi nemam a asi nikdy nebudu mit licenci, pac ja proste na cas jezdit neumimLOPOLO píše:Mno, to mas naprostou pravdu .. ale s tou silnejsi uz to jde dobre a vetsinu rychlejsich zatacek pak jedes smykem at chces nebo ne
Ale asi je to adrenalin
To jo, ale ja od zacatku poznamenal, ze mi nejde o sport, nebo casLOPOLO píše:bez brzd se jezdi dost blbe .. zvlast sportovne
To z tebe maj asi radost kdyz jim huntujes karkyJirka325 píše: No to by mohlo bejt lepsi....jenomze na tu silnejsi nemam a asi nikdy nebudu mit licenci, pac ja proste na cas jezdit neumim
Odrazet se bokem od gum je vetsi sranda, to s autem nemuzuresp muzu ale nechci
![]()
jo joJirka325 píše: Kazdopadne to vypada, ze moc lidi zrovna nehodla jet neb tu krom nasi mirne OT diskuse nic moc nevidim....aspon bude na draze prostor...snad