Tak jednou je tohle forum E30, popř. jiných BMW, tak proč sem tahat tyhle pekla!
For Luter: Zamysli se nad sebou než něco napíšeš a hlavně kam to píšeš.
hm, tak si panacku precti co je napsano pod POKECZave píše:vis od ceho je "pokec" a "pokec o BMW"?![]()
a jestli te to unavuje tak to neprocitej, ja taky nelezu do nejakych temat, kam nechci a nevadi me ze to tu je...
Zamysli se ty... Pokec je od pokecu snad o všem ne ? Takže si tu můžu psát co se mi zachce... A mě na tobě vadí když si takový zažranec do BMW že máš fotku šáde.... tak neser.sice je to tu forum bmw, měl jsem jich dost a GSi mě příjemně překvapilo tak proč to tu nenaspat ? Nikoho nenutím aby prodal BMW a šel do opla... Jen mě to auto prostě překvapilo...Většina z Vás to tu jenom odsuzuje jaký je to krám atd přitom s tím někteří ani neměli možnost s tím najezdit pár tisíc km atd .... Kdyby to byl takový šrot jak myslíš tak proč fanda BMW dělající v servise BMW si GSI pochvaloval a Calibru taky ...... asi tomu nerozumí tak jako ty ....Bajzík píše:Vím, že je tohle sekce Pokec ale už mě unavujou ty kecy typu Kadet GSI
Tak jednou je tohle forum E30, popř. jiných BMW, tak proč sem tahat tyhle pekla!![]()
For Luter: Zamysli se nad sebou než něco napíšeš a hlavně kam to píšeš.
Hele nic proti ale to že Kadett nemá nic společného s E30 neznamená že ten dotyčný není E30 pozitivní takže by ses měl uklidnit ty a raději jít studovat přístrojové desky a jiné věci aby tě o tom nemusel zase poučit člověk s Kadettem ty E30 pozitivníMax-Max píše:hm, tak si panacku precti co je napsano pod POKECZave píše:vis od ceho je "pokec" a "pokec o BMW"?![]()
a jestli te to unavuje tak to neprocitej, ja taky nelezu do nejakych temat, kam nechci a nevadi me ze to tu je...
"Pokec E30 pozitivních lidí. Aneb co na co tu není kolonka." A ja tedy nevim, ale kadett ma s e30 spolocneho jenom zemi puvodu, takze se trochu klidni.
ty si fakt kus chuja...Luter píše:Hele nic proti ale to že Kadett nemá nic společného s E30 neznamená že ten dotyčný není E30 pozitivní takže by ses měl uklidnit ty a raději jít studovat přístrojové desky a jiné věci aby tě o tom nemusel zase poučit člověk s Kadettem ty E30 pozitivníMax-Max píše:hm, tak si panacku precti co je napsano pod POKECZave píše:vis od ceho je "pokec" a "pokec o BMW"?![]()
"Pokec E30 pozitivních lidí. Aneb co na co tu není kolonka." A ja tedy nevim, ale kadett ma s e30 spolocneho jenom zemi puvodu, takze se trochu klidni.
a co jako na to se nikdo neptalFrancis píše:viewtopic.php?t=17869&start=9
Tweety díky, to je ted mimo...Tweety píše:Bajzíka auto jsem viděl a líbilo se mi, stál vedle mě v Plešnicích. A když už jsme u toho. Lutere, jsi debil. Já osobně Opla neshazuju a ty dvoulitra neustále, proto se ty hovado blbý do tebe furt všichni navážej. Neser se do BMW na baworáckejch stránkách a bude vše v pohodě. V životě si podle svých keců nedocílil vůbec ničeho a jseš jen chytrej přes kabely - na sraz nepřijedeš, protože jsi debil a protože máš strach, že by tě půlka 2litrů pojela a půlka E30 klubu rozbila hubu. Jseš prostě ukecanej debil a nemůžu si pomoct. Táhni už odsud dělat zle někam jinam
No ty vole už je to tu zase.
Heh vtipe..... než utratit 2000 za cestu někam do Plešnic a pojet tam dvoulitry mi za to fakt nestojí .. to si raději zajedu třeba do jeseníků a udělám si hezký výlet než tohle ... Natož poslouchat kecy že bmw nemůže jet na počítač z alfy romeo a že opel je to a to mno to fakt neTweety píše:Bajzíka auto jsem viděl a líbilo se mi, stál vedle mě v Plešnicích. A když už jsme u toho. Lutere, jsi debil. Já osobně Opla neshazuju a ty dvoulitra neustále, proto se ty hovado blbý do tebe furt všichni navážej. Neser se do BMW na baworáckejch stránkách a bude vše v pohodě. V životě si podle svých keců nedocílil vůbec ničeho a jseš jen chytrej přes kabely - na sraz nepřijedeš, protože jsi debil a protože máš strach, že by tě půlka 2litrů pojela a půlka E30 klubu rozbila hubu. Jseš prostě ukecanej debil a nemůžu si pomoct. Táhni už odsud dělat zle někam jinam