Dario píše:Zdravím.
Myslím, že tato akce se zrovna moc nevydařila. Nechci kritizovat organizaci tohoto srazu, protože já sám jsem neměl možnost si něco podobného zkusit. Pouze můžu srovnávat tento sraz s předešlými a zveřejnit s čím jsem byl nespokojen. Spanilá jízda v polich, lukách a lesích se mi moc spanilá nezdála.

Občerstvení hrozné!

Především organizace sprintů byla výsměchem! Proč:
- Neustálé změny pravidel během soutěže podle toho, jak to vyhovovalo pánům u mikrofonů
- Přiřazení motorů 318is s cca 136 PS do kategorie motorů 325i s cca 170 PS se mi zdá velmi nefer!
- Podezřívání majitelů aut z klamavých údajů o svých motorech!
Pánové, znám jedno přísloví: PODLE SEBE SOUDÍM TEBE
- Neobjektivní komentování a posuzování sprintů, protože když se nedařilo kamarádům kluků od mikrofonů, tak se buď změnila pravidla, nebo se startovalo znovu, nebo se vymyslelo něco jiného. Třeba mne velice rozesmál nápad Fleryho, že řidiči v kupé by měli jezdit se spolujezdcem, aby se vyrovnala hmotnost aut, a to jen proto, že těžce nesl porážku svého touringu s kupátkem. Že kabrio je ještě těžší než kombi už ho však nezajímalo.
Byl jsem v Drnholci (který byl mimochodem nejlepší) asi třikrát v Lánově (taky velmi dobré srazy) a poprvé a naposledy v Plešnici.
O své dojmy se podělil - Dario
čau, DOVOLIM SI NESOUHLASIT V NĚKOLIKA BODECH
pokud ti vadí iSo v kategorii s 325i tak se na mě nezlob ale seš zcela mimo, protože se už na několika předchozích srazech ukázalo, že iSo je velice schopný auto a dokáže porážet v klidu 325i
Pravidla sme měnili jen v kategorii 4, jinak byly celou dobu stejný, a samozřejmě jsme přiznali, že kvuli Ondrovi, ale pokud by bejval wendys byl proti, tak by se nic neměnilo, a stejně se ukázalo kdo byl nejlepší. (a vidět Ondrovo kábro tolikrát v akci, se málokdy poštěstí).
Co se týče Fleryho nápadu, sem rád, že tě rozesmál, i když to myslíš ironicky. Myslim si, že většina lidí to brala jako srandu.
co se týče občerstvení, co ti brání tomu abys na příště sehnal něco ty??? a pokud porvnám kvalitu jídla ted a minule, u mě vyhrála sekaná z tohohle srazu, neb minulý bramborák z prášku a studená klobása......
tvé pravidlo podle sebe soudim tebe........................nevim, ale třeba Bobovi to jelo velice dobře, tak neni od věci zjistit pravý stav věci(nikdo ho nepodezříval, že má oztevřenou etu).
nevim co se ti zdálo na komentování neobjektivní, rád si to přečtu.
Jinak s čim souhlasim je, že spanilka se nepovedla, já byl na konci kolony a ze spanilky sem měljen jednu otočku a pak už se se jen snažil dohnat kolonu, ale myslim si, že o spanilce toho by napsáno ažaž.
A ještě jedna rada na závěr, příšte si zkus zorganizovat sraz ty a uvidíš.