Je to nekoho z vas?Nikdy jsem u toho nikoho nezastihl tak jsem se nemohl zeptat.
Promin ale já mám asi teda normální vkus....myslím že BMW jako takové je nádherné maximálně nějakej Mpacket nebo kola možná ještě pěknej tuning, ale tohle je příliš....Miguel píše:To je něco jako kdybych ti řekl, že tvoje auto je taky hnus a ať to prodášFilozof píše:je to hnus . Pokud to čte majitel tak at si to sundá.... tohle je opravdu gigantismus na špatném místě .![]()
Moje gusto to taky není, ale chtěl bych to vidět na silnici jak by to vypadaloFilozof píše:Promin ale já mám asi teda normální vkus....myslím že BMW jako takové je nádherné maximálně nějakej Mpacket nebo kola možná ještě pěknej tuning, ale tohle je příliš....Miguel píše:To je něco jako kdybych ti řekl, že tvoje auto je taky hnus a ať to prodášFilozof píše:je to hnus . Pokud to čte majitel tak at si to sundá.... tohle je opravdu gigantismus na špatném místě .![]()
Je to jen můj nazor.... samo když se mu to líbí prosim. Nechal jsem se unést....já osobně bych si to tam nenechával.
Co pak chceš mu dát pár přes hubu? protože ten co to zbastlil by to snad zasloužilHerák píše:Od 24.7. - 2.8 jsem byl na slovensku kus od Lipt.Mikulase a porad jsem koukal na tohle:
Je to nekoho z vas?Nikdy jsem u toho nikoho nezastihl tak jsem se nemohl zeptat.
myslis tutenM3maniac píše:škoda že tu není ten smjlík co grcá
yesMaranelo píše:myslis tutenM3maniac píše:škoda že tu není ten smjlík co grcáa neeeebo
![]()
Ja vim.No kdytz jsem chodil kazdy den okolo a koukal na to tak se priznam ze doma bych to mit nechtel.Jestli na me nekdo koukal jak to prohlizim tak to asi uz vi jak to vypada kdyz se nekdo tvari jako kysela prdelM3maniac píše:ja to nemyslel doslova ale je to fakt humáčHerák píše:Mlatit ho nechci jen me zajima jestli to je nekdo odtud.Ze by treba prijel to vystavit na sraz aby se mohli vsichni podivat nazivo.