Jídlo v Plešnicích

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Zdeny324

Příspěvek od Zdeny324 » 18. 08. 2005 11:03

Já bych to klidně spojil s tou Plzní z nás budou mít radost kšeft jak kr*va... 8)
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 18. 08. 2005 20:50

Max-Max píše:mirne procisteno

panove, jste jak mali haranti :twisted:
No tak by se mohlo pročistit i tohle:
Flery píše:myslm že kazdej by byl nejradsi kdyby na srzu bylo nejaky to jidlo a piti nic vic...a to ze tu nekdo propaguje neco je nedulezity....Zahy uz s tim nema co spolecnyho a my mu za to dekujem kdyz nebude jidlo tak si kazdej zajede na jidlo 2 km a pro pivo se dojde nebo nekdo kdo nebude pit pojede s petkama pro pivo anebo se bude prodavat primo na letistni hale od majitele

takze to nebudem resit ti co neorganizujou doufam ze uz do toho kecat nebudou protoze to neni jejich vec!
Podle mě je to příspěvek o ničem, když je tady ještě jedno pěkný téma taky o jídle v Plešnicích. Není teda zbytečný nechávat tady vyloženě provokativní příspěvek, kterej se týká Zahyho a toho, jak se vykašlal na Fleryho sraz s kterým nemá nic společnýho.
Myslím, že by se to klidně mohlo smazat :wink:
Myzí tady třeba i příspěvky, který nějaký smysl maj, tak proč ne i tuhle provokaci? :idea:
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 18. 08. 2005 21:31

magiccc píše:
Max-Max píše:mirne procisteno

panove, jste jak mali haranti :twisted:
No tak by se mohlo pročistit i tohle:
Flery píše:myslm že kazdej by byl nejradsi kdyby na srzu bylo nejaky to jidlo a piti nic vic...a to ze tu nekdo propaguje neco je nedulezity....Zahy uz s tim nema co spolecnyho a my mu za to dekujem kdyz nebude jidlo tak si kazdej zajede na jidlo 2 km a pro pivo se dojde nebo nekdo kdo nebude pit pojede s petkama pro pivo anebo se bude prodavat primo na letistni hale od majitele

takze to nebudem resit ti co neorganizujou doufam ze uz do toho kecat nebudou protoze to neni jejich vec!
Podle mě je to příspěvek o ničem, když je tady ještě jedno pěkný téma taky o jídle v Plešnicích. Není teda zbytečný nechávat tady vyloženě provokativní příspěvek, kterej se týká Zahyho a toho, jak se vykašlal na Fleryho sraz s kterým nemá nic společnýho.
Myslím, že by se to klidně mohlo smazat :wink:
Myzí tady třeba i příspěvky, který nějaký smysl maj, tak proč ne i tuhle provokaci? :idea:
už mě docela serete, bud si to vyřikejte osobně, dejte si třeba přes držku, ale nezasirejte furt forum.

pokud zahy něco slibil a nedodržel, tak jak tvrdí flery je to na ránu
pokud ej to naopak tak je to na ránu taky, ale němel by se dotoho už srát někdo jinej. at si to vyříkaj na sraze.

To admin. zamkněte to tu někdo.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Blumen_071
member of yacht club Monaco

a dost

Příspěvek od Blumen_071 » 18. 08. 2005 21:51

Zamčeno