dodneska vidim tvuj usmev kdyz si prisel z latryny a ja ti rek zes moh jit dovnitr..jak si zvadnulJirka325 píše:To vis, proto jsem tak sladkejFlery píše:a..panšek je z cukru....![]()
Ale ani tak o to nejde, ale latrynu jsi slibil a sliby se maj plnit![]()

dodneska vidim tvuj usmev kdyz si prisel z latryny a ja ti rek zes moh jit dovnitr..jak si zvadnulJirka325 píše:To vis, proto jsem tak sladkejFlery píše:a..panšek je z cukru....![]()
Ale ani tak o to nejde, ale latrynu jsi slibil a sliby se maj plnit![]()
Jsem byl tak vyrizenej, ze uz jsem se radsi jenom smal...obcas je lepsi brat veci s humoremFlery píše:dodneska vidim tvuj usmev kdyz si prisel z latryny a ja ti rek zes moh jit dovnitr..jak si zvadnulale co latryna je jako vsude na chatkach..si nestezujte....stjny jak chemicak a drevo je luxusnejsi nez plast
Zahy nic nezaridil,protoze nic nezarizoval a nema s plesnicema nic spolecnyhoFlery píše:tak zahy nezaridil nic mene se ted pokousim o zazrak..slibeny mam v nejhorsim pivo + nealko ale budu informovat presnejs jak to bude ted cekam na telefon do ctvrtak podam oficialni stnovisko k jidlu a piti..jinak je vse zarizeny na 1*Flery píše:mam pocit že stanek z občerstvením jako minule je nekde na půl domluvenej..tohle snad vyřídí Zahy..doufam
dobrej pristupzahy píše:Zahy nic nezaridil,protoze nic nezarizoval a nema s plesnicema nic spolecnyhoFlery píše:tak zahy nezaridil nic mene se ted pokousim o zazrak..slibeny mam v nejhorsim pivo + nealko ale budu informovat presnejs jak to bude ted cekam na telefon do ctvrtak podam oficialni stnovisko k jidlu a piti..jinak je vse zarizeny na 1*Flery píše:mam pocit že stanek z občerstvením jako minule je nekde na půl domluvenej..tohle snad vyřídí Zahy..doufamtak nevim proc to sem porad cpes,jasne sem rikal ze jedu jako divak ne organizator,tudiz ze ani nehnu prstem