Oukej, budu tam minimalne ja a max-maxHory píše:Pekařka je good, dorazíme cca v 18,00hod.

Jestli tam budete už dřív, tak přijedem dřív. Aspon bysme nestavěli za tmy ???Fx píše:Oukej, budu tam minimalne ja a max-maxHory píše:Pekařka je good, dorazíme cca v 18,00hod.
je 20:45 a uz je tma...takze by to melo logiku jen do tech 8mi dorazit na staveni...Albert píše:Pokusim se dorazit na Pekarku, ale ten odjezd bych dal nejak driv, nevim jak vam panove ale mne se fakt nechce v 10 za tmy stavet stan, pak roztapet gril a nekdy v 11 si teprve sednout a otevrit pivko.. kdybysme byli v plesnicich nak okolo 8, max pul 9, tak by to bylo ok , ne?!
Souhlas, kdyžtak by vyjela jedna "parta" dřív a ta další gruppe později, jak se to komu bude hodit.[CZ]Airwolf[OC] píše:je 20:45 a uz je tma...takze by to melo logiku jen do tech 8mi dorazit na staveni...Albert píše:Pokusim se dorazit na Pekarku, ale ten odjezd bych dal nejak driv, nevim jak vam panove ale mne se fakt nechce v 10 za tmy stavet stan, pak roztapet gril a nekdy v 11 si teprve sednout a otevrit pivko.. kdybysme byli v plesnicich nak okolo 8, max pul 9, tak by to bylo ok , ne?!