Kolik typujete naklady na vylesteni techto kol? Jsou to 14"ky, rovny, jednodilny.

Tak 2 dotazy: 1. Typnete kolik jsou naklady na material.
2. Typnete kolik si muze rici amater za praci na jednom kole?

Pokud seženeš profíka, co ti udělá sadu za 4-5, tak mi na něj hoď kontakt, protože to si to nechám vyleštit u něj a nebudu se s tím srát sám. Mrkni se po tuningovejch firmách co leští kola.Spooky-0987 píše:mno on chtel jen za material 2,5 plus aspon litr za kolo
mno dle infa 4-5 za sadu od profika je lepsi nez treba 6 od amatera
Vidíš ty si myslíš, že jsem profík a já si myslím, že jsem totál amatér, kterej už sice pár věcí vyleštil. Podle těch fotek to nevypadá, že je ten lak jenom popraskanej a sůl ten lak a hliník pěkně žere. Cenu vždycky stanovuju přesně až ty kola vidím na vlastní oči, z fotky nikdy není vidět skutečnej stav. A navíc moje ceny jsou hodně nízký a pochybuju, že by se s tím někdo za 4000Kč dělal. Já sám už za takhle nízký ceny nedělám a už taky nikdo nic vyleštit nechce. Na rovinu ti řeknu, že kolo bych už pod 1500Kč nedělal a kdo si myslí, že je to drahý, tak ať si to sám zkusí.Anonymous píše:tohle je material z baumaxu
lak byl popraskany od zimy
mno a cenovka od cloveka co to dela je limce a stredy od 4 do max 6ti
proto si myslim ze kluk co to dela tak na podruhy si rekl dost, preci jen litr bez materialu je dost,
ty jsi v tomto taky profik, rekni kolik bys chtel za tu sadu? jen limce a paprsky, jestli chces tak ti poslu detaily
v tom uz moc rozdilu nebude, akorat mozna v tom ze profici na to budou mit lepsi brusky, pasty, atd atd...spooky0987 píše:mno kdyz si myslis ze jsi amater, tak bych pak chtel videt profika,