Beránci

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Lettako

Beránci

Příspěvek od Lettako » 16. 08. 2005 11:51

Tady se všichni musí chovat podle moderátorů jak beránci ale moderátoři viz Blumen si můžou dělat a bejt sprostí jak chtěj.
Přes net sou všichni frajeři ale doopravdy co :idea: :?:
Děkuji že mi nemažete příspěvky:)
VW Scirocco-nebrat__e28-525i__e30-320i__323i__327i--

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Beránci

Příspěvek od ondra_m » 16. 08. 2005 11:53

Lettako píše:Tady se všichni musí chovat podle moderátorů jak beránci ale moderátoři viz Blumen si můžou dělat a bejt sprostí jak chtěj.
NEvím sice co tě tak rozčertilo, ale opravdu musíš kvůli tomu generovat jeden thread za druhým?
Ondra ex.M-Fahrer

YXOman

Příspěvek od YXOman » 16. 08. 2005 11:54

Lettako píše:Tady se všichni musí chovat podle moderátorů jak beránci ale moderátoři viz Blumen si můžou dělat a bejt sprostí jak chtěj.
Chápu že seš nasranej, ale proč zakládáš tolik nových témat? Na druhou stranu je pravda, že aspoň moderátor by se o ostatních moh vyjadřovat trochu líp...

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 16. 08. 2005 12:17

YXOman píše:
Chápu že seš nasranej, ale proč zakládáš tolik nových témat? Na druhou stranu je pravda, že aspoň moderátor by se o ostatních moh vyjadřovat trochu líp...
Uz se toho zbavili presne podle myho ocekavani a cely je to smazany ... naivne sem doufal ze se treba nekdo chytne za nos a ze par lidi trkne proc je tady posledni dobou v pokecu tolik temat (6) tykajicich se jednoho problemu ... kliknout na ikonku a smaznout to je zarucene nejlepsi reseni :lol:

Lettako

Příspěvek od Lettako » 16. 08. 2005 12:26

Sem nasranej protože už se to tady děje fakt dlouho a dnes mi došla trpělivost.Př.prodával sem auto lidi po mě chtěli fotky,dobrý dal sem to sem a druhej den už byli fuč.Mě to dalo fakt práci to sem dostat a vypsat všechno o autě a pak to zmizí,to by naštvalo každýho,ne?
Včera sem přidal po dlouhý době že něco shánim a dnes je to fuč.To mě hodně naštvalo.Myslel jsem že by se k sobě lidé měli chovat líp.V dnešní době plné násilí,válek katasrof apod. by snad měli lidé držet víc pohromadě,ne?
A ne si mazat příspěvky.Kolikrát tady lidi píšou takový bludy a ty nikdo nesmaže.Fakt se trochu zamyslete.
Už prudit nebudu tak prosim nemažte mý příspěvky.Děkuju :roll:
Děkuji že mi nemažete příspěvky:)
VW Scirocco-nebrat__e28-525i__e30-320i__323i__327i--

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 16. 08. 2005 13:31

Lettako píše:Sem nasranej protože už se to tady děje fakt dlouho a dnes mi došla trpělivost.Př.prodával sem auto lidi po mě chtěli fotky,dobrý dal sem to sem a druhej den už byli fuč.Mě to dalo fakt práci to sem dostat a vypsat všechno o autě a pak to zmizí,to by naštvalo každýho,ne?
Včera sem přidal po dlouhý době že něco shánim a dnes je to fuč.To mě hodně naštvalo.Myslel jsem že by se k sobě lidé měli chovat líp.V dnešní době plné násilí,válek katasrof apod. by snad měli lidé držet víc pohromadě,ne?
A ne si mazat příspěvky.Kolikrát tady lidi píšou takový bludy a ty nikdo nesmaže.Fakt se trochu zamyslete.
Už prudit nebudu tak prosim nemažte mý příspěvky.Děkuju :roll:
Blumen_071 píše:oh, co na to rict? jinak kdyz na to prijde tak mazu rychle a mazu rad.

Obrázek
[img-]http://blumen.chytrak.cz/rehot.gif[/img-]

:lol: :lol: :lol:

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 16. 08. 2005 13:40

Hlavně nerozumím tomu, proč tady Blumen nadává lidem do bandy zmrdů????
Pak se thread náhodou ztratí, super..
2 Blumen: Myslíš, že jsi něco víc, než my, že tady lidem budeš nadávat??? Tak nejsi, jsi stejnej jako my, jenom máš funkcičku, to je celý, nevím, kdo Ti tady naposledy nadával, ale jako moderátor bys nám měl jít příkladem, zatímco nám ukazuješ, že si můžeš dovolit víc než my.
Tak gratuluju, SILÁKU...

Radim 046

Příspěvek od Radim 046 » 16. 08. 2005 13:45

to je tak když se dá někomu funkce no :D
Naposledy upravil(a) Radim 046 dne 16. 08. 2005 14:16, celkem upraveno 1 x.

Leni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leni » 16. 08. 2005 13:53

tady je dneska legrace :lol:
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 16. 08. 2005 13:54

Lettako píše:.V dnešní době plné násilí,válek katasrof apod. by snad měli lidé držet víc pohromadě,ne? A ne si mazat příspěvky.
:lol: :lol: :lol:

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 16. 08. 2005 13:58

vratme se k podstate problemu. slo o velky fotky (blbost) a zvyrazneny inzeraty.
to ze si tam zave prihral polivcicku naprosto od tematu zas zapricinilo to ze se debata odklonila jako vzdy.
k tem zmrdum...
dozralo me ze tady mazu naky sracky a ti kdo je nejvic plodi mate pak jeste plno kecu ze vam neco mizi a jeste budete prudit kvuli necemu takovymu jako je udajne moc velka fotka, kterou navic normalni i zvedavej ctenar uvidi max. 1x pak prijde dalsi chytrak kterej je hrozne benevolentni a hraje si tu s utrzky textu. takze zmrdi jsou u me zmrdi a ostatni si to neberte osobne :wink:
je velice jednoduchy si ukazat prstem na me, ze vsechno mazu ja, to je trosku slabomyslny - nejsem tu jedinej kdo ma tyhle prava, takze s tema obvinenima laskave vychladnete

mimochodem threed o mem dusevnim zdravi jsem nesmazal ja :P

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 16. 08. 2005 14:10

hmm...ja to vidim tak ze vymazane mnozstvo se nahradi kecama o vymazani...cili v ramci zjednoduseni bych zrusil funkce...pac se tak jen nasiraji moderatori kteri to mazou a samozrejme autori threadu...

...proste tohle forum je uz jednou a provzdy tak zajebany ze podle me uz nema vubec cenu resit moderovani nebo mazani...stejne to nikdo necte...a kdo to cte tak si ten thread zalozi tak jako tak...
Obrázek

Dix

Příspěvek od Dix » 16. 08. 2005 14:11

To Blumen: Skus se třeba na nějaký čas vzdát své funkce, snad se to tu uklidní, a třeba se ukáže že jsi v tom nevině... :?
Pokud vím, tak tebe si zvolili sami členové v hlasování o moderátora! :roll: :idea:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 16. 08. 2005 14:20

mír s vámi :wink:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 16. 08. 2005 14:20

Dneska je to tu hustý :shock:

Přidám slovo do pranice - moderátoři jen nemažou, ale taky přesouvají, přejmenovávají a třídí příspěvky. Když někdo prostě nechápe, že názvy threadů jako " pomoc " , " potřebuju radu ", " koupím díly ", atd. atd ... prostě moc nenapoví, co dotyčný chce, odsere to moderátor. Bohužel tahle práce není asi tolik vidět.

Potom se nelze divit, že i moderátorovi dojde trpělivost, když po některých jedincích takto " uklízí " denně.

A taky stojí za povšimnutí, že tu je pár jedinců, kteří jsou registrovaní pár měsíců a mají několikanásobně víc příspěvků než třeba lidi, kteří pamatují ještě staré fórum :?:
Osobně si nemyslím, že by to bylo tím, že jsou takoví odborníci na báwa a rozdali tolik moudra - prostě musí okomentovat úplně všechno nezávisle na tom, jestli tomu rozumí nebo ne. A pokud není co komentovat, založí denně alespoň 3 příspěvky o ničem :?

Jo, a na závěr - moderátor nejsem a být nechci - jen se snažím naznačit, že lidi, kteří by uměli poradit už fórum ani nečtou, protože je plný takovejhle s**ček a zvrhává se to tu v x-chat, což je podle mě škoda :cry:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 16. 08. 2005 14:23

Radim 046 píše:to je tak když se dá někomu funkce no :D
žes to upravil, měls tu nechat to o blbečcích, ne? :evil:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 16. 08. 2005 15:31

jenom doufam ze se neozivi Modry forum :shock:

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 16. 08. 2005 16:16

Děláš to dobře Blumene, jen se mi zdá že mažeš nějak málo :)

Pro ostatní: Je třeba si uvědomit, že tohle forum běží díky snažení několika jedinců, tudíš to není majetek vás všech co se tu serete k vůli pár smazanejm příspěvkům. Pokud se vám tu nelíbí můžete si zaplatit třeba členství na BMWclubu a semenit tam. Pokud jsou tu správcem (adminem) určeni moderátoři tak dělají to co mají a pokud s tím správce (admin) souhlasí máte hovno co všichni kecat do toho co se smaže nebo ne. Kecalové ani trochu nepřispěli na jakýkoliv běh tohodle fora, tada až na trafic, takže si tu otvírat hubu na kohokoliv z adminů či moderátorů je fakt trošku od věci.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 16. 08. 2005 16:19

Hanis píše:Děláš to dobře Blumene, jen se mi zdá že mažeš nějak málo :)

Pro ostatní: Je třeba si uvědomit, že tohle forum běží díky snažení několika jedincům, tudíš to není majetek vás všech co se tu serete k vůli pár smazanejm příspěvkům. Pokud se vám tu nelíbí můžete si zaplatit třeba členství na BMWclubu a semenit tam. Pokud jsou tu správcem (adminem) určeni moderátoři tak dělají to co mají a pokud s tím správce (admin) souhlasí máte hovno co všichni kecat do toho co se smaže nebo ne. Kecalové ani trochu nepřispěli na jakýkoliv běh tohodle fora, tada až na trafic, takže si tu otvírat hubu na kohokoliv z adminů či moderátorů je fakt trošku od věci.
Jen bych to upresnil .. na BMW klubu nemusis nic platit kdyz chces psat do pokecu a nehrozi, ze to nekdo smaze. BMW klub je ale uplne neco jinyho nez tohle ...

jinejma slovama drzte hubu a krok :lol:

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 16. 08. 2005 16:29

LOPOLO píše:Jen bych to upresnil .. na BMW klubu nemusis nic platit kdyz chces psat do pokecu a nehrozi, ze to nekdo smaze. BMW klub je ale uplne neco jinyho nez tohle ...
No určitou reformu už BMW klub prodělal, ale i tak jsou tam debaty podobné těm tady až s tím rozdílem, že doména bmw klubu je placená z poplatků platících členů a tady je to na bedrech pár jedinců.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Odpovědět