!!! Registrace Plesnice 2005 II !!!
Ty jo to je síla já jedu poprvé na BMW sraz a tak si chci zkusit sprinty ale jak tak koukám na ten seznam aut tak sem se asi s ropákem zbláznil...
no nic třeba mě ozáří BMW bůh stane se zázrak a ropák chytne druhou mízu a všichni dostanete výklep...
ne kecám hlavně že bude prdel už se nemůžu dočkat až Vás lidi konečně poznám...
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to je na me nejak mooooc prace....na bmw klub nechodimHuska píše:Tak hod info i na www.bmwklub.cz a určitě ti přibude víc lidíFlery píše: Doufam že hodně..mrzí mě že člověk udělá sraz E30 a přijede na něj jen 60 aut..to ste radsi lidi doma ci co???
čim víc lidí tim lepší uroven - rozpočet!!!.
Tel : 773 622 822
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš tak to klidně udělám. Nechtěl jsem to dělat bez požehnání organizátorůFlery píše:to je na me nejak mooooc prace....na bmw klub nechodimHuska píše:Tak hod info i na www.bmwklub.cz a určitě ti přibude víc lidíFlery píše: Doufam že hodně..mrzí mě že člověk udělá sraz E30 a přijede na něj jen 60 aut..to ste radsi lidi doma ci co???
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
tak muzes..díky...Huska píše:Pokud chceš tak to klidně udělám. Nechtěl jsem to dělat bez požehnání organizátorůFlery píše:to je na me nejak mooooc prace....na bmw klub nechodimHuska píše: Tak hod info i na www.bmwklub.cz a určitě ti přibude víc lidí.
![]()
Dáme sprintík spolu já mam 316Zdeny324 píše:Ty jo to je síla já jedu poprvé na BMW sraz a tak si chci zkusit sprinty ale jak tak koukám na ten seznam aut tak sem se asi s ropákem zbláznil...no nic třeba mě ozáří BMW bůh stane se zázrak a ropák chytne druhou mízu a všichni dostanete výklep...
![]()
![]()
ne kecám hlavně že bude prdel už se nemůžu dočkat až Vás lidi konečně poznám...
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
A já pojedu proti vám na LPGi
sám jsem zvědavej jaké budou rozdíly
Z Moravy do Plešnice
Čau E30. Pojedeme z Hodonína do Plzně po dálnici v sobotu ráno ve třech E30. Přidá se někdo? Spanilá cca 370km?????
A SPANILKA nebude???
V programu nám chybí spanilka!!!
A co takhle konečně soutěž o nej E30?!?!?!?! 
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
všichni co chcete jet na plešnice 2005 II 3 sraz zaregistrujte se do čtvrtka 25.8.2005 potom bude registrace uzavrena, vytisknuty příslušné papíry a lidi bez registrace budou muset pletit víc na místě. tak at´ pak nikdo neřiká že sme to neřikaly
do pulnoci do ctvrtka to je do 23:59:59 
-
Jarda Volejník
JO TO JE SUPER NÁPAD UDĚLEJTE TO NĚKDO PROSÍM KDO JSTE TAM REGISTROVANEJ, hodil jsem to na weby zabívající se bmw problematikou, doufám že budou admini trochu ochotný a přidaj ruku k díluHuska píše:Tak hod info i na www.bmwklub.cz a určitě ti přibude víc lidíFlery píše: Doufam že hodně..mrzí mě že člověk udělá sraz E30 a přijede na něj jen 60 aut..to ste radsi lidi doma ci co???