Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
Nekupte to, když vietnamci chtěj za neorigo ještě víc
Maj tam i krásný věci pro ženský. Doporučuji navštívit.
Leni uz tam mazej uz tam maj pro tebe veciMiguel píše:Najdete v Auteku.
Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
Nekupte to, když vietnamci chtěj za neorigo ještě víc![]()
Maj tam i krásný věci pro ženský. Doporučuji navštívit.
Lena je skoro chlap[CZ]Airwolf[OC] píše:Leni uz tam mazej uz tam maj pro tebe veciMiguel píše:Najdete v Auteku.
Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
Maj tam i krásný věci pro ženský. Doporučuji navštívit.![]()
Na netu výběr? Nesmíš být línej, zkus www.bmw.cz a sekce Fascinace a BMW lifestyle, ale neuvidíš tam ceny, protože jsou indiviualni.[CZ]Airwolf[OC] píše:Leni uz tam mazej uz tam maj pro tebe veciMiguel píše:Najdete v Auteku.
Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
bylo by to zajimave...ale radsi bych videl na netu vyber nez bych jak socka jim tam lezl do kramu
Ty taky nebud linej, i s cenama se to da najit, maji tam celkem zajimavy veci. Asi bych si i vybral... https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INTERS ... yName=LIFEMiguel píše:Na netu výběr? Nesmíš být línej, zkus www.bmw.cz a sekce Fascinace a BMW lifestyle, ale neuvidíš tam ceny, protože jsou indiviualni.[CZ]Airwolf[OC] píše:Leni uz tam mazej uz tam maj pro tebe veciMiguel píše:Najdete v Auteku.
Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
bylo by to zajimave...ale radsi bych videl na netu vyber nez bych jak socka jim tam lezl do kramu
tak,a konečně je mi vše jasno o tvé orientaciLOPOLO píše:Lena je skoro chlap[CZ]Airwolf[OC] píše:Leni uz tam mazej uz tam maj pro tebe veciMiguel píše:Najdete v Auteku.
Např:
vesta z 5500,- na 1500,-
triko 290,-
Škoda že jsi tam nebyla tak o týden dřív, měly tam i fajn tílka a taky za ně chtěly max 300,-.Leni píše:tak jsem se tam byla podivat a koupila jsem si krasny HOLCICItriko za super cenu...fakt dobry slevy
To Miguel: diky za tip!
Fíha, že bych vyrazila na nákupy?Leni píše:tak jsem se tam byla podivat a koupila jsem si krasny HOLCICItriko za super cenu...fakt dobry slevy
To Miguel: diky za tip!
no a cos myslel? vzdyt jsem s tebou s tou tequilou docela drzela tempo ne?M3maniac píše:tak,a konečně je mi vše jasno o tvé orientaciLOPOLO píše:Lena je skoro chlap
Zase tam nemuzu utratit celou vejplatuMiguel píše:Škoda že jsi tam nebyla tak o týden dřív, měly tam i fajn tílka a taky za ně chtěly max 300,-.
Já jsem včera odcházel ze šusťákovkou a ještě jsem vezl domů krtkem dvě dvoumetrový vlajky
Vlajky? asi si je dám do kumbálu na zeď jako dekoraciLeni píše:Zase tam nemuzu utratit celou vejplatuMiguel píše:Škoda že jsi tam nebyla tak o týden dřív, měly tam i fajn tílka a taky za ně chtěly max 300,-.
Já jsem včera odcházel ze šusťákovkou a ještě jsem vezl domů krtkem dvě dvoumetrový vlajky![]()
Jeste se mi libila jedna mikina, ale nemeli malou velikost tak jsem si ji objednala.. uz se tesim! Nejvic jsem ale byla stejne unesena z tech botek, ale jak rikala slecna tak nebudou ani nikdy nebyly.. skoda, jsou fakt uzasny![]()
OT: na co vlajky?
tojo,ale já jsem to druhý den v německu nějak nedávalLeni píše:no a cos myslel? vzdyt jsem s tebou s tou tequilou docela drzela tempo ne?M3maniac píše:tak,a konečně je mi vše jasno o tvé orientaciLOPOLO píše:Lena je skoro chlap![]()
no me taky nebylo v praci uplne nejlipM3maniac píše:tojo,ale já jsem to druhý den v německu nějak nedávalsvítilo mi na hlavičku a to nebylo zrovna best
No jo, tady se chlastá a já zase o ničem nevimLeni píše:no me taky nebylo v praci uplne nejlipM3maniac píše:tojo,ale já jsem to druhý den v německu nějak nedávalsvítilo mi na hlavičku a to nebylo zrovna best
kurwa, to jsi na to kapnulM3maniac píše: tak,a konečně je mi vše jasno o tvé orientaci