Naboural a ujel, co ted..?
Naboural a ujel, co ted..?
Tak se nam v sobotu stala takova docela neprijemnost... Na Barrandaku nam nekdo trefil Oktavku. Je jen odrena, ale i to nastve docela dost, zvlast kdyz je to zadni blatnik. Bohuzel jeste k tomu ujel, meli jsme jen SPZtku a dnes jsme po znamostech zjistili majitele. Jak byste postupovali dal, kdyz nepocitam varianty "poslat mu tam ukacka"...?
E39 535i sedan
Přímo na barranďáku jsem nestavěl, zastavil jsem až asi o dva kilometry dál, tam, kde jsem nepřekážel provozu. Tam jsem zavolal policajty. Těm jsem prostě jenom řekl SPZ toho auta, co ujelo, co to bylo zač, no a škodu jsem nahlásil právě kvůli tomu, co jsi řekl, do dvaceti tisíc. Policie mi tak nedělá problémy kvůli tomu, že jsem neodstavil auto v prostředním pruhu v půlce Barranďáku, kde se to stalo. To by mě řidiči asi sežrali. Už tak na mě při obhlížení, co se stalo, nějakej kokot z dodávky řval, že je to jenom Oktávka a že mam jet a měl hubu plnou keců, tak jsem na něj zařval cosi o čurákách a prdeli, sedl do auta a jel dál někam, kde se dá zastavit. Stejně částka nahlášená policii nemá vliv na další odhad pojišťovny. Sere mi to, auto je rok a půl starý a už se na něm řeší tohle -Hanis píše:Pokud jsi nezastavil a nezavolal policii, pujde to blbě řešit.
Pokud se viník nepřizná a nenahlásí na pojišťovnu budeš mu vinu težko dokazovat.

Vzhledem k tomu, že mám už jméno a adresu pachatele, kladu otázku jinak - co teď, jak postupovat..?
E39 535i sedan
No tak to připadají v úvahu ty Ukrajinci!Fx píše:Jasně, zhouplo se celý auto a on si toho ani nevšiml...magiccc píše:Třeba si toho ani nemusel všimnout. Záleží jak tě trefil. Když píšeš, že to je jenom škrtnutý, tak je možná i tahle varianta.Navíc jeho kyselej ksicht když nás míjel byl dost výmluvnej.
Jsi psal o škrábancích a že oprava bude levnější, než o jakej bonus bys přišel, tak sem nevěděl, jak velká to byla kolize...

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
- Spooky-0987
mno nechce se mi to cist
ale podobna vec se mi stala na bawu,
nejhorsi je ze to udelal soused a nepriznal se
zjistil jsem ze to bylo jeho auto
mno celkem normalne jsem mu to oznamil, s tim ze to videla mama jak to udelalo jeho auto a ze se nemuze vykroutit
mno tak mu nezbylo nic jineho nez jit na pojistovnu a nahlasit to, mno za odrenou listu a lem jsem dostal cca 5L
zkus taky jako svedka co to videl a oznamit to tomu co to provedl a uvidis
ale podobna vec se mi stala na bawu,
nejhorsi je ze to udelal soused a nepriznal se
zjistil jsem ze to bylo jeho auto
mno celkem normalne jsem mu to oznamil, s tim ze to videla mama jak to udelalo jeho auto a ze se nemuze vykroutit
mno tak mu nezbylo nic jineho nez jit na pojistovnu a nahlasit to, mno za odrenou listu a lem jsem dostal cca 5L
zkus taky jako svedka co to videl a oznamit to tomu co to provedl a uvidis
e30/320i rv 88