Chce někdo z vás, aby mu kolega z klubu ohlodal přes noc uši? Nechce, tak zkuste něco sehnat, prosím.

to radsi tebe:lol:Hanis píše:Sníme toho nejtlustšího
Myslím, že celý weekend. Někde jsem tu viděl, že příjezd je už od pátku.[CZ]Airwolf[OC] píše:a DO KDY to je ? nikde to nevidim...je to jen 20tyho nebo i cely vikend ? sakraaaa !!!
Tak tenhle napad se mi zamlouva[CZ]Airwolf[OC] píše:
co to kdyztak spojit se spanilkou a obedem nekde v predem domluveny restauraci ? aspon ten hlavni hlad by clovek pak zahnal...
řek ybch, že tak velký parkoviště u žádný hospy neniAlbert píše:Tak tenhle napad se mi zamlouva[CZ]Airwolf[OC] píše:
co to kdyztak spojit se spanilkou a obedem nekde v predem domluveny restauraci ? aspon ten hlavni hlad by clovek pak zahnal...
![]()
Flery atd co vy na to?? Mate tam nekde nejakou restauraci s velkym parkovistem?
Jedině se vrátit do Plzně a u Prazdroje je velký parkoviště, který bejvá často celkem volný, když se zrovna nehraje fotbal...A pak dojít pěkně ve štrůdlu Na spilku...Albert píše:Tak tenhle napad se mi zamlouva[CZ]Airwolf[OC] píše:
![]()
Flery atd co vy na to?? Mate tam nekde nejakou restauraci s velkym parkovistem?