Chrášťany!!!
Chrášťany!!!
Nebyl někdo dneska (ve čtvrtek) v Chrášťanech na Sprintech? Je to tam fáááááákt hustýýý. Za 30 korun nehorázný ježdění. Budou teď každou neděli a čtvrtek.
Naposledy upravil(a) Miris dne 29. 08. 2003 17:10, celkem upraveno 1 x.
Ten ouplně koženej. Kábro - s větry o závod.
Nelíbilo? Já tě tam viděl, jednou sis dal myslim sprint a pak si zaparkoval hned na začátku u startu. Mě to tam nepřišlo až tak špatný, ty motorky nikomu nevadily ne?Ivo píše:jo bzl jsem tam máš pravdu je to tam fak H n ú ú ú s n ý Lidí jak sraček a pořád tam sprintujou motorky zkus jet s autem na moto sraz
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
stoji to tam za hovno... a vubec celej dej cucet jen na to jak dve auta zakvicej a jedou pryc...
muj obecny pohled je ze se tam slejzaj mistni vesnicani a drazdej tam svy obrabeci stroje a pac to inzerujou na netu tak se tam treba pripletou i naky merbly slk a naky e30 a 635csi, ze
a trat je k hovnu kdyt je zavata zeminou z pole takze i ja tam hrabu na trojku
jasne ze tyhle podminky tam nejsou furt... nicmene jsem tam byl jednou a stacilo mi to
muj obecny pohled je ze se tam slejzaj mistni vesnicani a drazdej tam svy obrabeci stroje a pac to inzerujou na netu tak se tam treba pripletou i naky merbly slk a naky e30 a 635csi, ze

a trat je k hovnu kdyt je zavata zeminou z pole takze i ja tam hrabu na trojku

jasne ze tyhle podminky tam nejsou furt... nicmene jsem tam byl jednou a stacilo mi to
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
No rozhodně to není nic extra, a úroveň místních řepáků (teda samozřejmě, že jen některých) je fakt hluboko pod bodem mrazu. Je to takovej rádobyorganizovanej chaos, není tam na co koukat. No ale byl jsem jenom 3x tak nemůžu soudit 

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
No hele, já tam byl poprvý a docela se mi to líbilo.
Trať byla čistá, aut tam bylo jako máku a dokoce ani žádný obráběcí stroj nesprintoval. Dávaly si to tam spolu 2 dost slušně nadupaný E30 a myslim, že kdyby se tam proti nim postavilo cokoliv jinýho, dostalo by to 100pro na prd*l.
Víc k tomu dodávat nebudu, kdo chce přijet, ať přijede.
Trať byla čistá, aut tam bylo jako máku a dokoce ani žádný obráběcí stroj nesprintoval. Dávaly si to tam spolu 2 dost slušně nadupaný E30 a myslim, že kdyby se tam proti nim postavilo cokoliv jinýho, dostalo by to 100pro na prd*l.
Víc k tomu dodávat nebudu, kdo chce přijet, ať přijede.
- Blumen_071
- Blumen_071
hele Proxi, to je asi presne ten impotent co to skrejva pod radoby nadupanym vozitkem jak to rikali ve zpravach:) to byla taky super reportaz
ovsem pozor borci, kolik z vas se o vykon svy kary zaslouzilo ne jen tim ze si to nekde zaplatej? nooo ted se chlubte
no a mimojine, Bosco, kdes cet neco ze sprinty jsou trapny? to se asi potrefena husa ozvala ci co.... řepáku
ale esli nekde trapny jsou tak urcite tam

ovsem pozor borci, kolik z vas se o vykon svy kary zaslouzilo ne jen tim ze si to nekde zaplatej? nooo ted se chlubte
no a mimojine, Bosco, kdes cet neco ze sprinty jsou trapny? to se asi potrefena husa ozvala ci co.... řepáku

ale esli nekde trapny jsou tak urcite tam

Prosil bych klid. Namachrovanost přesuňte jinam.
Jo, a gratuluju Blumenovi, že vyhrál auto ve Sportce, za ženu má pumpařku, ségra je nejlepší automechanik na BMW pod sluncem a že všechno co si do něj kdy pořídil obdržel v různých vesnických tombolách...
Jen tak dál, ať nemusíš nikdy nic platit, ti přeji jistě nejen já...

Jo, a gratuluju Blumenovi, že vyhrál auto ve Sportce, za ženu má pumpařku, ségra je nejlepší automechanik na BMW pod sluncem a že všechno co si do něj kdy pořídil obdržel v různých vesnických tombolách...
Jen tak dál, ať nemusíš nikdy nic platit, ti přeji jistě nejen já...

- Blumen_071