Čerňák/motokáry Radotín 16.8.2005
Čerňák/motokáry Radotín 16.8.2005
třetí úterý v měsíci by měl být sraz na čerňáku, ale chtěl sem nadhodit ještě druhou alternativu - co takhle se sejít rovno na motokárách v Radotínu
a) dá se tam dobře najíst za zhruba 300 i s pítím - grilovačka pro libovolný počet osob
b) a pak zajezdit na motokárách - jedna jízda za 200
můžeme se sejít hned tam, nebo přejet z čerňáku
byl by zájem? hlasujte...
a) dá se tam dobře najíst za zhruba 300 i s pítím - grilovačka pro libovolný počet osob
b) a pak zajezdit na motokárách - jedna jízda za 200
můžeme se sejít hned tam, nebo přejet z čerňáku
byl by zájem? hlasujte...
Naposledy upravil(a) DC dne 05. 08. 2005 16:54, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Taky mi nejde hlasovat, nicmene ja bych byl pro zachovani tradice Cernaku. Prece jenom hloucky, mezi kterymi se postupne prelevaji lide a povidaji si, mi prijdou lepsi nez pokrikovani na sebe u stolu s plnou pusou. I na Cernaku se prece da nekde sednout a najist se, kdyz ma clovek hlad, motokary tam taky jsou, i kdyz ne tak dobra draha... Ale nevsiml jsem si, ze bychom se bez jidla a motokar neumeli na dlouho zabavit.
E39 535i sedan
ehm, nevim proč nejde hlasovat
vono v radotíně se taky může nejdřív pobejt venku a až se setmí jít dovnitř...
mě je to úplně jedno, kde to bude, ale padly tady různé návrhy, tak chci zjistit jaké jsou názory ostatních
děkuji

vono v radotíně se taky může nejdřív pobejt venku a až se setmí jít dovnitř...
mě je to úplně jedno, kde to bude, ale padly tady různé návrhy, tak chci zjistit jaké jsou názory ostatních
děkuji
Docent Chocholoušek BMW světa...
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s FXem, čerňák je prostě na pohodu, ale zavádět místo čerňáku móresy bmwklubu mi přijde zbytečný. Nemám nic proti motokárám, klíďo pojedu ale určitě by nebylo špatný udělat to jako samostatnou akci. Víš jak to pak dopadne když budeš chtít udělat čerňák a pak motokáry, 1/3 lidí zůstane na čerňáku 2/3 pojede radši domu (podpantofláci a holčičáci) a 3/3 pojede na motokáry a bude to akorát pro zlost.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
JamX: Tam neni tak dobra draha... Nicmene zatim nejlepsi draha, jakou jsem mel moznost navstivit, byla Mošnov u Studénky, ovšem jet tam na motokáry by byl celkem drahej špás
- od Prahy cca 380 km 
Jinak souhlas s tím, co řekl Hanis. Já s kárama nebo jídlem tam problém nemám, hádejte, odkud jsem se před chvílí vrátil... Jenže nahradit Čerňáky tímhle mi nepřijde jako adekvátní krok, prostě Čerňák je Čerňák a akce BMWklubu jsou akce BMWklubu... A pokud jde o staré fórum a tehdejší akce - je potřeba si uvědomit, že E30 tehdy nebyla takovej "cikán wagen", čili auto pro socky, co chtěj silný auto, s kterým je sranda. Z toho plyne i ochota majitelů platit za benál na přejezd do Radotína, za jídlo i za ty motokáry.
Čerňák sice není asi úplně původní nápad, ale má už svou tradici a má to svoje kouzlo. Venkovní srazy na parkovišti také máme - spousta z nás jezdí třeba na Strahov. Jenže kupříkladu v zimě, když je tma od rána do večera, a v noci ještě větší, do toho ta hnusná vlezlá kosa a na zemi slaný sračky, kterejma se děti koulujou a tvrděj, že je to sníh, se mně osobně nechce trávit každý sraz venku v tom bordelu a ve světle lampy, která svítí podle nálady a podle toho, jestli benga, co maj vedle stanici, maj zrovna náladu koukat na monitor, pokud k nějakýmu ta kamera, co tam je, je vůbec píchlá a pokud to není atrapa. Vím, straším Mikulášem v srpnu, ale i takhle je asi potřeba se na to podívat... Motokáry a Radotín určitě ano, s radostí a dveřma... Ale nechtěl bych tím nahrazovat Čerňák, to je to, co se snažím naznačit.

Jinak souhlas s tím, co řekl Hanis. Já s kárama nebo jídlem tam problém nemám, hádejte, odkud jsem se před chvílí vrátil... Jenže nahradit Čerňáky tímhle mi nepřijde jako adekvátní krok, prostě Čerňák je Čerňák a akce BMWklubu jsou akce BMWklubu... A pokud jde o staré fórum a tehdejší akce - je potřeba si uvědomit, že E30 tehdy nebyla takovej "cikán wagen", čili auto pro socky, co chtěj silný auto, s kterým je sranda. Z toho plyne i ochota majitelů platit za benál na přejezd do Radotína, za jídlo i za ty motokáry.
Čerňák sice není asi úplně původní nápad, ale má už svou tradici a má to svoje kouzlo. Venkovní srazy na parkovišti také máme - spousta z nás jezdí třeba na Strahov. Jenže kupříkladu v zimě, když je tma od rána do večera, a v noci ještě větší, do toho ta hnusná vlezlá kosa a na zemi slaný sračky, kterejma se děti koulujou a tvrděj, že je to sníh, se mně osobně nechce trávit každý sraz venku v tom bordelu a ve světle lampy, která svítí podle nálady a podle toho, jestli benga, co maj vedle stanici, maj zrovna náladu koukat na monitor, pokud k nějakýmu ta kamera, co tam je, je vůbec píchlá a pokud to není atrapa. Vím, straším Mikulášem v srpnu, ale i takhle je asi potřeba se na to podívat... Motokáry a Radotín určitě ano, s radostí a dveřma... Ale nechtěl bych tím nahrazovat Čerňák, to je to, co se snažím naznačit.
E39 535i sedan
- Night.chimera