E30 320i
tm. zelená met., béžová kůže nepotrhaná
4x el. okna,el. zrcátka
Xenony
nová střecha
Windshott
zimní + letní zánovní pneu
Najeto 144 800 Km
Cena dohdou (pod 100 tis. nejdu)

Hurdy píše:Ještě neni prodané,to bude tou cenou dej tam 80tis a prodáš si alespoň myslím,nebo vyměň motor za 2,5 a bude pryč i za 90tis.
To je jasný ... vydrž ... když tam dáš 2,5l motor tak budeš mít prodej ještě obtížnější, protože si to běžný uživatel nekoupí. Sem si s tim užil dost při prodeji ex e34 ... jak jsem řekl,že tam je jiný motor než je v papírech, tak od toho každej dával ruce pryč ... pak máš možnost to prodat buď do policejních rukou nebo jen někomu kdo má známý ...mpsdesign píše:Já ho nutně nepotřebuji prodat. V takovém stavu jich moc není a když jsou tak stojí víc jak 90 tis. Už se těším na léto až vyjedu z garáže. Holt mám letní a zimní auto
Hurdy píše:Ještě neni prodané,to bude tou cenou dej tam 80tis a prodáš si alespoň myslím,nebo vyměň motor za 2,5 a bude pryč i za 90tis.
Fikux píše:To je jasný ... vydrž ... když tam dáš 2,5l motor tak budeš mít prodej ještě obtížnější, protože si to běžný uživatel nekoupí. Sem si s tim užil dost při prodeji ex e34 ... jak jsem řekl,že tam je jiný motor než je v papírech, tak od toho každej dával ruce pryč ... pak máš možnost to prodat buď do policejních rukou nebo jen někomu kdo má známý ...mpsdesign píše:Já ho nutně nepotřebuji prodat. V takovém stavu jich moc není a když jsou tak stojí víc jak 90 tis. Už se těším na léto až vyjedu z garáže. Holt mám letní a zimní auto
a ty si od kud že podle fotek soudíš auto??? možná ma alu který někomu nesedí, možná ty zadní lampy a proužky nejsou pro každyho IN ale kdyby si s tim clovek pohral jedno odpoledne muze ho mit tak jak chce a ty píšes o dobrým stavu, proč by jako nebylo copak píše že je top 1A??? nechápu jak může někdo reagovat tímhle stylem na cabrio za 90 tácu čet si vůbec co vsechno by tam pri prrodeji mít nemusel?? ja treba z prodavajiciho tahal windshot ale proda auto komplet to o necem svedcí....trance píše:Myslis ze to tvy kabro je jako v dobrym stavu? Bud ses z vesnice a nevis o jinejch kabrech e30 nebo delas slepiho, kdyz vidis 100x lepsi vonavou tricu v kabru. Sorry, ale ta tva vypada dost chude, takova nejaka preplacana, ty kola jsou hrozny . . . .