Daewoo Racer 1.5
Daewoo Racer 1.5
Já bych strašně chtěl vědět co si o tomhle sráči myslíte.Já sem s nim jel a docela prdel dával sem blinkr a přitom se zapínali dálkovky nebo sem dojížděl na křižovatku,dal sem za jedna zabral tak na 4500ot/min sem zatočil sem doleva dal dvě a chcíplo to po 5 minutách naskočil.Pak mi tam nešla jednička tak sem stál v kopci jak kokot.Pak sem to chtěl vodpíchnout to auto najednou jako by umíralo pak se zvedli votáčky zatočil sem doleva dal dvoju a málem mi volant utrhl ruce jak se vrátil.Pak sem dojížděl domu a přibrzdim a z předního levího kola zvuk jakkdyž se něco brousí bruskou a vono byli v hajzlu destičky.Při nastartování běží na 500ot/min a tak se klepe celý auto že když si položíte řízky na palubku tak sou vyklepaný líp než vod nějakýho Profesionálního kuchaře.Děkuji vám za vyslechnutí a vyjádřete se k tomuhle ŠMEJDOVI taky PLS.
Co by, je to starý auto a záleží, jak se o to kdo staral. I ctyri roky stare jinak kvalitni auto muze byt uz "starec nad hrobem", kdyz to melo v rukach prase, nemluve o autech, co byvaji obcas v pujcovnach... Naproti tomu i 15 let stara auta mohou byt "skoro nova"... A je to podle me i pripad Kadetta. Nehazel bych na nej uplnej hnuj, to, ze jsou vykvedlany packy, svedci pouze o opotrebeni, a to mohlo byt u toho auta, kterym jsi jezdil, extremni... 
E39 535i sedan
Tohle je mýho strejdy kterej se v autech nevyzná.Tak mu to strčili za 19.000Kč má to lak stříkanej normální pistolí na lakování dřeva vypadá to po bouračce blatníky sou vykytlí ale né vybroušený takže to vypadá zoraný pole.Všechny plasty se hejbou i jedno světlo se houpe.Udajně to má najrto 129000 ale to mu bych nevěřil.Tlumiče sou v hajzlu takže to plave jak ryba.Prostě můj strejda je dobrovolnej dárce orgánu.Jenom nevi kterej orgán by z něj zbyl kdyby se v tom vysekal.Fx píše:Co by, je to starý auto a záleží, jak se o to kdo staral. I ctyri roky stare jinak kvalitni auto muze byt uz "starec nad hrobem", kdyz to melo v rukach prase, nemluve o autech, co byvaji obcas v pujcovnach... Naproti tomu i 15 let stara auta mohou byt "skoro nova"... A je to podle me i pripad Kadetta. Nehazel bych na nej uplnej hnuj, to, ze jsou vykvedlany packy, svedci pouze o opotrebeni, a to mohlo byt u toho auta, kterym jsi jezdil, extremni...
Za 19 tisic nemuzes cekat zazraky...tampa píše:Tohle je mýho strejdy kterej se v autech nevyzná.Tak mu to strčili za 19.000Kč má to lak stříkanej normální pistolí na lakování dřeva vypadá to po bouračce blatníky sou vykytlí ale né vybroušený takže to vypadá zoraný pole.Všechny plasty se hejbou i jedno světlo se houpe.Udajně to má najrto 129000 ale to mu bych nevěřil.Tlumiče sou v hajzlu takže to plave jak ryba.Prostě můj strejda je dobrovolnej dárce orgánu.Jenom nevi kterej orgán by z něj zbyl kdyby se v tom vysekal.Fx píše:Co by, je to starý auto a záleží, jak se o to kdo staral. I ctyri roky stare jinak kvalitni auto muze byt uz "starec nad hrobem", kdyz to melo v rukach prase, nemluve o autech, co byvaji obcas v pujcovnach... Naproti tomu i 15 let stara auta mohou byt "skoro nova"... A je to podle me i pripad Kadetta. Nehazel bych na nej uplnej hnuj, to, ze jsou vykvedlany packy, svedci pouze o opotrebeni, a to mohlo byt u toho auta, kterym jsi jezdil, extremni...
E39 535i sedan
Řekl bych že 19 000 je za to hodně zvláště co popisuješ v jakém to je stavu .... Racera koupíš v poho do 10 000 ve vcelku slušném stavu (relativně vzhledem ke stáří) . To že je to OPEL sou jen prostoduché kecy.... Někdo s ním je spokojený , jiný už ne a tak to je u všech aut nejen u oplů... všude sou mrdky at je to bawor nebo trabi .... Já přešel na opla z dlouhé řady BMW a jsem hodně spokojený .....
-
athlon_137
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jsi na e30 klubu, musel by tu bejt někdo extrémně blbej aby odsunul BMW kvůli OpluLuter píše:Hlavně neber GSičko abys pak neodsunul 320iathlon_137 píše:taky chcu kupovat Opla, nejakyho Kadetta na zimu, cekam od toho akorat to, ze to bude lepsi nez Favorit
![]()
Pozor já nepsal že sem přestal být fanda bmw......není bmw jako bmw jediné bmw co sem pomluvil byla e30Tweety píše:Jsi na e30 klubu, musel by tu bejt někdo extrémně blbej aby odsunul BMW kvůli OpluLuter píše:Hlavně neber GSičko abys pak neodsunul 320iathlon_137 píše:taky chcu kupovat Opla, nejakyho Kadetta na zimu, cekam od toho akorat to, ze to bude lepsi nez Favorit
![]()
Někdo, kdo má auto na denní ježdění a je mu jedno v čem sedí by to možná udělal. Fanda do BMW asi jen těžko a ten by tu asi taky neměl co dělat. To mě tak napadá, co ty tu ještě děláš
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A já nenapsal že jsi na BMW klubu, napsal jsem že jsi na E30 klubuLuter píše:Pozor já nepsal že sem přestal být fanda bmw......není bmw jako bmw jediné bmw co sem pomluvil byla e30Tweety píše:Jsi na e30 klubu, musel by tu bejt někdo extrémně blbej aby odsunul BMW kvůli OpluLuter píše: Hlavně neber GSičko abys pak neodsunul 320i![]()
Někdo, kdo má auto na denní ježdění a je mu jedno v čem sedí by to možná udělal. Fanda do BMW asi jen těžko a ten by tu asi taky neměl co dělat. To mě tak napadá, co ty tu ještě děláš
a zatím si stojím.......
To je jedno, kašli na to...nemá to cenu
Naposledy upravil(a) Tweety dne 02. 08. 2005 22:27, celkem upraveno 1 x.
a