Vcera jsem se na tu pasku ptal jednoho instalatera a koukal na me jak vejrStepan píše:Teda nevim jak je ta mlhovka dělaná, ale většinou se to dá opatrně rozlousknout. Překryt vypucuj a na parabolu jsem lepil hliníkovou pásku. Používá se to na potrubí v barákách, vypadá to jak alobal a když si dáš práci, tak to pak ani není poznat a svítí to taky slušně.
Vyzkoušeno
Dneska jsem to chtel kdyz jsem nesehnal tu pasku zkusit natrit stribrenkou na ozdoby, coz teda nevim jak by odolavalo tepluStepan píše:Nevim, lepí se s tim třeba izolace kol teplovodnich trubek u vzduchotechniky. V Praze to prej naj někde v okolí Bří. Synků. Menovat se to bude alu...něco, nebo tak nějak. Vypadá to jak alobal je to tak 6-7cm široký, ale je to samolepec. Když jsem s tím vylepoval mlhovku já, odrbal jsem dočista zrcadlo, a pak sem si nastříhal klíny a lepil je tam. Pak sem to zalepil silikonem a z venku to ani nebylo poznat asvítilo to OK. Práce na tom podle rukou tak na hoďku+silikon.
No jo no, ja na to taky koukam obcas jak vejr. Nekdy ty samy lidi nabizej levne, nekdy zase za sileny palky. Ale prave u ty mlhovky, kdyz jsem koukal v ruznejch autodilech tak napr kelly vede jenom levy, pravy proste v ceniku nejsou, je tam napsano zruseno a tim to konci...No a cena za mlhovku, kdyz si vezmu, ze normalni svetlo poridim tak za petikilo a pouzivam ho porad, zatimco mlhovku tam mam jenom abych tam nemel diru a zapnu ji tak 5x do roka, tak preci jen s ni uvidim az jak bude po nakejch jestli nebude na aute investovat do neceho dulezitejsiho, jako sestelovat motor, nakou zakladni udrzbu, mozna tlumice atd.Ivo píše:No vidíš já sháněl levou mlhu jako blázen a všichni jsou šílení i někteří kterým jsem za babku nechal díly po mě chtěli 1000kč za prasklou a nakonec jsem sehnal ve Slušticích za 500kč taky prasklou ale neteče do ní tak to vidíš to sou lidi
Jo tak to máš v zásadě pravdu asi ji fakt málokdy použiješJirka325 píše:No jo no, ja na to taky koukam obcas jak vejr. Nekdy ty samy lidi nabizej levne, nekdy zase za sileny palky. Ale prave u ty mlhovky, kdyz jsem koukal v ruznejch autodilech tak napr kelly vede jenom levy, pravy proste v ceniku nejsou, je tam napsano zruseno a tim to konci...No a cena za mlhovku, kdyz si vezmu, ze normalni svetlo poridim tak za petikilo a pouzivam ho porad, zatimco mlhovku tam mam jenom abych tam nemel diru a zapnu ji tak 5x do roka, tak preci jen s ni uvidim az jak bude po nakejch jestli nebude na aute investovat do neceho dulezitejsiho, jako sestelovat motor, nakou zakladni udrzbu, mozna tlumice atd.Ivo píše:No vidíš já sháněl levou mlhu jako blázen a všichni jsou šílení i někteří kterým jsem za babku nechal díly po mě chtěli 1000kč za prasklou a nakonec jsem sehnal ve Slušticích za 500kč taky prasklou ale neteče do ní tak to vidíš to sou lidi