Jaky auto pro zenskou ?
Treba na kulturu cestovani, co je na tom uzasnyho bejt za volantem zpocenej, nasranej ze je mi horko, padat horkem do mdlob a bejt otupelej ?Airwolf píše:na co klimu proboha ? da se byt i bez ni...no jo sklenikove kvetinky...
Co ti brani si ji koupit ?Akmall píše:Ja bych ji chtel ....vic nez si myslis
podle me se da bez klimy uplne v poho, driv to taky nebylo a jezdilo se,
stejne jako servo, kolik zenskejch driv parkovalo se shade s "super" rizenim
a ted aby neutahli bez serva pri parkovani
zlenivelost zhyckanost
teda asi na ka 168cm fifinka na patnacticentymetrovejch podpadcich v ruzovem no asi ne no ale........
......ma se prezout
a ted aby neutahli bez serva pri parkovani

zlenivelost zhyckanost
teda asi na ka 168cm fifinka na patnacticentymetrovejch podpadcich v ruzovem no asi ne no ale........

......ma se prezout

E+5 

Kamo, jenze stary schade nemely motor vpredu a i kdyby, tak by byly na cumak lehky... I Felda se jeste da, ale znam dost aut, kde je to bez serva voser... Klima ze driv nebyla? Mozna ne u nas, mrkni na snad KTEROUKOLIV ameriku od 60tých let... Ja mam co rikat, klimu mam jen v Nissanu, Peugeot, kterym jezdim vic, ji nema... Ale stejne nepochopim ty argumenty, ze klima ne, protoze z toho clovek akorat onemocni.. kuze ne, protoze se v tom poti prdel... tv ne, protoze stejne koukam na cestu, navi ano, ale stejne budu koukat do mapy... okynka ano, ale stahovat se nebudou... grcbiker píše:podle me se da bez klimy uplne v poho, driv to taky nebylo a jezdilo se,
a ted aby neutahli bez serva pri parkovani![]()
zlenivelost zhyckanost
teda asi na ka 168cm fifinka na patnacticentymetrovejch podpadcich v ruzovem no asi ne no ale........![]()
......ma se prezout

E39 535i sedan
to je fakt byl lehci cumak
to sem nedomyslel
klima je velice medializovana asi aby vic prodavali social edisn
ale kdyz se da vydrzet pres 1200km bez klimy ve 30stupnich (samo u pump pauza a tak) urcite nekdo treba vic tak se to proste snese!
leda ze by ti lide byli treba nemocni se srdcem, ale to by jim vlastne ani ta klima nedelala dobre

klima je velice medializovana asi aby vic prodavali social edisn
ale kdyz se da vydrzet pres 1200km bez klimy ve 30stupnich (samo u pump pauza a tak) urcite nekdo treba vic tak se to proste snese!
leda ze by ti lide byli treba nemocni se srdcem, ale to by jim vlastne ani ta klima nedelala dobre

E+5 

zdar FX,Fx píše:Kamo, jenze stary schade nemely motor vpredu a i kdyby, tak by byly na cumak lehky... I Felda se jeste da, ale znam dost aut, kde je to bez serva voser... Klima ze driv nebyla? Mozna ne u nas, mrkni na snad KTEROUKOLIV ameriku od 60tých let... Ja mam co rikat, klimu mam jen v Nissanu, Peugeot, kterym jezdim vic, ji nema... Ale stejne nepochopim ty argumenty, ze klima ne, protoze z toho clovek akorat onemocni.. kuze ne, protoze se v tom poti prdel... tv ne, protoze stejne koukam na cestu, navi ano, ale stejne budu koukat do mapy... okynka ano, ale stahovat se nebudou... grcbiker píše:podle me se da bez klimy uplne v poho, driv to taky nebylo a jezdilo se,
a ted aby neutahli bez serva pri parkovani![]()
zlenivelost zhyckanost
teda asi na ka 168cm fifinka na patnacticentymetrovejch podpadcich v ruzovem no asi ne no ale........![]()
......ma se prezout
je vidět že si nejezdil s Pragou V3S