Baworsky radio

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Jirka325

Baworsky radio

Příspěvek od Jirka325 » 06. 09. 2003 14:55

Tusite nekdo jestli radio na obrazku podporuje pripojeni CD changeru ? Podle konektoru na zadni casti par lidi reklo ze jo, ale v baworackym servisu vedeli prd, prej to snad ani neni radio bmw, to prej ma atypicky vetsi rozmer.
Obrázek
Obrázek
Na radiu jsem ale nenasel ani v menu nejaky prvky, ktery by napovedely moznosti ovladani changeru. Kazdopadne asi je, protoze k sobe melo takovej konektor kterej propojuje nakym zahadnym zpusobem kostru, pac z radia jde jeden drat ke kazdymu repraku, v tom konektoru jsou asi proklemovany kostry a jde pak po dvou dratech k repraku uz klasicky.
Zatim jsem si dal do auta jiny radio s CD a tohle jsem uvazoval nechat ho k autu kdyby se nekdy prodavalo, nebo ho prodat, pri cemz me prekvapil docela velkej zajem lidi, ktery ani bawory nemaj, ale tvrdej ze ty radia do BMW jsou Alpine. Jen tak pro zajimavost jaka si myslite, ze muze byt cena toho radia ?

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 06. 09. 2003 22:56

Vždyť je to nějakej prašivej Blaupunkt. Na Alpine zaponeň.

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 07. 09. 2003 01:28

Anonymous píše:Vždyť je to nějakej prašivej Blaupunkt. Na Alpine zaponeň.
Mno tak tos me potesil :)) sice hraje dobre, ale zadny jmeno vyrobce na sobe nikde vyrazeny nema. Ani typovy cislo, ze by se zadalo do googla a neco treba vypadlo. Proste jenom logo BMW na dvirkach pro kazetu a vzadu ponekud divoky zapojeni, do konektoru, opet s logem bmw.

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 07. 09. 2003 09:56

:(
Naposledy upravil(a) Dan td dne 07. 09. 2003 09:58, celkem upraveno 1 x.
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 07. 09. 2003 09:57

A co ho vyfotit, az nebude takova mlha ? :lol:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 07. 09. 2003 14:25

Možná to může bejt bavaria nebo becker, ale když v BMW servisu řikali, že to snad není nic co by výrobce do těch aut dával. Když by mi na tom záleželo, zeptal bych se v AuTecu pana Kořínka, to je ten lepší z dvojice prodejců náhr. dílů, ten druhej pán, pan Kopinec, ten není moc ochotnej něco zjišťovat, na něco se ptát nějakýho schopnýho servismana. Vždycky, když jsem něco potrřeboval zjistit, šel jsem jen za panem Kořínkem, on zašel někam do zadu a za chvíli přišel s odpovědí. To je borec, ten druhej-Kopinec, tomu je to jedno.
BMW The Ultimate Driving Machine

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 07. 09. 2003 19:12

Dan td píše:A co ho vyfotit, az nebude takova mlha ? :lol:
:) to neni mlha, ale vyfotil jsem to na blbym pozadi, takze predek na fotce byl predni panel jako cerna plocha n ktery nebylo rozeznat skoro nic, tak jsem tu fotku musel tak nejak za pochodu trochu zprasit, aby tam na tom neco vyniklo. Vedlejsi efekt :)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 07. 09. 2003 19:19

DAN píše:Možná to může bejt bavaria nebo becker, ale když v BMW servisu řikali, že to snad není nic co by výrobce do těch aut dával. Když by mi na tom záleželo, zeptal bych se v AuTecu pana Kořínka, to je ten lepší z dvojice prodejců náhr. dílů, ten druhej pán, pan Kopinec, ten není moc ochotnej něco zjišťovat, na něco se ptát nějakýho schopnýho servismana. Vždycky, když jsem něco potrřeboval zjistit, šel jsem jen za panem Kořínkem, on zašel někam do zadu a za chvíli přišel s odpovědí. To je borec, ten druhej-Kopinec, tomu je to jedno.
Aha, tak to diky za info. Abych upresnil, tak ten baworackej servis byl BMW Krotil v Mecholupech, takze nevim jak moc jsou tam dobry, alespon v sekci servisy nemaj nejlepsi hodnoceni, jak jsem se prave docet. Ja asi jednou narazil na toho horsiho, kdyz jsem shanel cudlik na klima. Neni to az tak dulezity, jenom jsem chtel vedet, jeslti nekdo tusi jakou to ma cenu, jestli to ma cenu prodavat, nebo jestli to ani za to nestoji.

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 07. 09. 2003 21:13

Anonymous píše:Vždyť je to nějakej prašivej Blaupunkt. Na Alpine zaponeň.
Aha, nazor odbornika :roll:

Blaupunkt se dava jako orig do vetsiny nemeckejch vozu (BMW, VW, Audi, Mercedes to nevim urcite) pod ruznyma znackama: Bawaria, Alpine, Alfa, Beta, Gamma, Delta, ... . Je to ted soucast koncernu Bosch a mel donedavna, pocitam ze ma i do ted, nejlepsi tunery v tomto oboru. Modrej puntik zacal s autoradiama jako prvni na svete pred druhou valkou, slusna tradice, v 70`s - 90`s delali i skvely radiomagnetaky, pak taky TV a videa. Mel jsem i par jinych pristroju dane firmy a nemam jakejkoliv duvod prechazet do levnych plastovych produktu japonsko - cinskeho vyrobniho parku.
Do BMW patri kvalitni radio s evropskym designem, jak navrchu tak hlavne vevnitr - elektronickymi obvody.
Kuchynske zbozi patri do kuchyne a ne do auta. Barevna hudba (asia displays) na diskoteku :!: :evil:

podle meho ten stroj na fotce ma moznost na CD changer, ale je to tak konec 80 let a otazka jak to muze byt kompatibilni s necim soucasnejsim... :?:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 07. 09. 2003 22:23

Mno, to skoro vypada jako fajnsmekrovina :) No ja si spis rikal, jakej cd changer by k tomu sel, jestli to ma vsechno stejny ovladani, coz pochybuju, nebo jestli by to musel bejt primo nakej s logem bmw a pod...no kazdopadne mas pravdu, ze to hraje lip a chyta to lip stanice, nez sony. A co ta cena, troufne si nekdo ji odhadnout ?

Odpovědět