BMW CLUB
Emil Šic píše:OK, já to vidím takhle: já napsal poslední příspěvek do tohoto fóra před dvěma dny, a to že prodávám radio. Končím. Za prvé mám už dávno jinou modelovou řadu a za druhé, dost kazím věkový průměr. S E30 jsem jezdil v době, kdy spousta z vás chodila do školky, měl jsem jich několik, celkem 8 let s E30 bylo nezapomenutelných, takže moje zkušenosti a názory atd. jsou logicky jiné než u osmnáctiletých kluků. Neříkám lepší, prostě jiné. Něčemu jsem se tady přiučil, něčemu smál a někdy nadával. Spíš jsem držel hubu, protože do techniky vidím jen rámcově, až na pár výjimek a provokativních poznámek jsem byl tichým „konzumentem“. A taky jsem díky fóru rozprodal celou 325i po dílech. Do posledního šroubku.
Za každou E30 se otočím i dneska a vidím za volantem tak mladý kluky, že jsem vlastně rád, že mám už jiný auto a řeším problémy jiné řady na BMW klubu. Nějak bych se tady prostě necítil. Je to váš svět, často znovu objevujete objevené (obecně řečeno i na život), řešíte maturity, autoškoly, maximálky atd., občas jste dětsky naivní a dětsky nasírací (i teď vás asi vytáčím), občas jste kurva chytří (bez ironie) - a tak to má být. Dokud vás život nesejme za krkem a nebudete řešit mimima, hypotéky, nemohoucí rodiče, blbou práci, rozvody atd. máte právo skoro na cokoli, třeba si tady nafackujte, normální názory vždycky budou vyčnívat a to tím víc, čím víc tady bude blbostí.
Jestli tohle fórum má totiž nějaký smysl, tak to pouze a jedině ten, že vás do života infikuje odvahou – už teď jezdíte v autě, co je nevšední, jdete za svým snem, cpete do něj všechny výplaty, chcete si ho dokonce vytetovat na kůži, prostě jste magoři a vybočujete z řady uniformovaných mozečků, co vyznávají cestu nejmenšího odporu a škudlí na fábii. A tahle odvaha jít proti proudu a „jinak“ může být v životě a v tomhle systému sakra prospěšná. Kdo se totiž nebojí (a nemluvím o rychlosti), tak se ze sebe po čase nepoblije.
Ale má to háček: NESMÍTE SE U TOHO ZABÍT NEBO ZABÍT NĚKOHO JINÝHO.
tak ciao
dikx
ne, nedostalo se mi to nikdy do ruky...........Scimitar píše:Jen tak mimochodem a naprosto upřímně - četli jste to někdo někdy?LOPOLO píše:deti maj jeste rozum a nezasekavaj se na poznanym .. mam jinou cilovkuFx píše: Necpi nam to i tady, staci ze to rozdavas malejm detem v metru
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Nejaka babka se to kdysi snazila asi v pet rano vnutit kamaradovi, kdyz jsme sli z hospody a docela jsme se motaliFido píše:Jo, kdysi se mi to veledílo dostalo do ruky, tomu přece normální člověk nemůže věřit ani se s tím ztozožnit.

E39 535i sedan
115 piano http://www.autosoft.cz/maagis/P36.htmLukas-e21 píše:2 Luka: jen poznamka w115 neni piano(to je jaksi W123) ale to e jen detail

BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Ja v tom jednou listovala v nejaky cekarne u doktora.. nekdo to tam asi nechal valet. Cist se to nedaScimitar píše:Jen tak mimochodem a naprosto upřímně - četli jste to někdo někdy?

Je to neco jako www.vesmirni-lide.cz
Náhodou některý tyhle lidi jsou docela hustý - v plzni na nádraží jsem viděl jednoho takového docela rozumně vypadajícího typa co to nabízel. Pak mu ruplo v bedně a začal to tam vnucovat nějaké slečně a otraovat jí. Slečna zavolala přítomného policajta, ten na chlapa vyjel co že otravuje. A co chlap udělal? Začal to vnucovat policajtovi. Tak nasranýho policajta jsem v životě neviděl. Byl rudej jak rak a na chlapa začal hulákat že je policejní orgán a že má bejt nezávislej a kdesi cosi, chlap se konečně lek a utek...Emil Šic píše:No jasněLOPOLO píše:Strazna vez?Fx píše: Taky tak![]()
Emile, nepíšeš náhodou do novin sloupky?
Jehova přijde - a když nepřijde on, tak možná přijde i kouzelník.