Kdo ma jine vozitko
Do práce a na lokální pojížďky s BMW.
Na větší cesty a ve více lidech 626 rv.94, 2,5i-V6 24v, v plné vč. kůže.
Sem tam jezdím s Fiestou 1,1 36kW rv.96 kterou jsem koupil svojí drahé polovičce.
Na větší cesty a ve více lidech 626 rv.94, 2,5i-V6 24v, v plné vč. kůže.
Sem tam jezdím s Fiestou 1,1 36kW rv.96 kterou jsem koupil svojí drahé polovičce.
RENAULT LAGUNA Gradtour phase II 2,2DCi VTG - 135kW, Privilége, rv.08/2005, f plné.
Ford Mondeo Estate Ghia 2.0i-16v, rv.95 f plné
Ford Mondeo Estate Ghia 2.0i-16v, rv.95 f plné
Vzdyt jsem prece napsal co to jeLuke.CZ® píše:To je Clio Williams nebo Baccara? Ať tak nebo tak, slušně to pojede.

Jinak opticky je to uplne stejne jak Williams (vytahnuty blatniky, kapota, plasty, podvozek, dokonce i motor od pohledu jen tak nerozeznas) ale Williams je 2,0l 16V 150 PS, a delal se pouze v modre...
Samozrejme ze to je secretSlimShady píše: Vyzera to na Baccaru, ale mozno sa mylim... docela slusna, mal ju byvaly kolega... za kolko sa zohnala, ak to nie je secret?![]()

(OO=00=OO)
- Night.chimera
Zave? Hadej, kdo ti stříkal dveře na tvém novém autě??????????????????Zave píše:ja sme kupil fiat uno logo 1,3D![]()
jede to jak piča!!
![]()
a kouri to jak barova devka
![]()
![]()
ale jezdim s tim za 4,4nafty
rikam tomu smoke generator
a mam hnedej interier z manchesteru![]()
![]()
Brecka ma fota tak at to sem da, ja sem v praci
jinak je tam po vymene: tlumice, ulozeni, poloosy, cepy a vstrikovaci cerpadlo. a jako bonus sem dostal hramadu ND ze sem to nemoh skoro ani odveztdostal sem dalsi cerpadlo, veci na go motoru - ventily, gufera apod, tlumice, cely napravy, brzdy a plno bordelu co asi vozvezu do srotu