uprime se mi kadet nelibi a je to predohrab co budes delat v zime???
Tak já jsem taky zradil :-)
- Night.chimera
Teda....taky jsem se v tom tak trochu povozil....a vzdy muselo byt pobliz po ruce jeste poradny auto, kdyby se opel posral
Uz jenom kdyz se na ty auta podivam vedle sebe, tak je to docela jasny...

Je asi jasny na ktery z techhle aut vzpominam v lepsim....jako rict ze opel je min skakavej jak E30....tak to je docela moc.
Dyt ten kadet poskakuje jako koza, zvlast kdyz to nedej boze zahrabe, prednima (spis prednim
) zaskube to tak nejak divne volantem a nekam to nepredpokladane odskoci....no...teda....musel jsi mit hodne zajimavou E30, kdyz jsi rek tohle...
Uz jenom kdyz se na ty auta podivam vedle sebe, tak je to docela jasny...

Je asi jasny na ktery z techhle aut vzpominam v lepsim....jako rict ze opel je min skakavej jak E30....tak to je docela moc.
Dyt ten kadet poskakuje jako koza, zvlast kdyz to nedej boze zahrabe, prednima (spis prednim
...
Co na to říct:-)))))))
Finanční důvody chápu,ale psát sem o skleněném šíbru a digitální palubce:-)))))kde jsi nechal vkus.Nemuvě o té palubce.Kdo ví jstli už ti taky neposkakuje jak to dělává ve fiatu
Motor nejni špatnej,ale vše co tam je vydrží tak o polovinu méně než na bawu.Raději stylově a s šarmem,než levněji a s baglem:-))))
Finanční důvody chápu,ale psát sem o skleněném šíbru a digitální palubce:-)))))kde jsi nechal vkus.Nemuvě o té palubce.Kdo ví jstli už ti taky neposkakuje jak to dělává ve fiatu
- Dr.Drift
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak já jsem taky zradil :-)
No to mě poser na mé holé záda!!!Luter píše:Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSiA jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca a jet to jede taky hezky
A digi palubka se skleněným šíbrem a super anatomy mě dostaly
Opel Kadet s motorem 5.0, V12 uloženým podélně přes celé auto
Být Mezi Wyvolenými
-
Návštěvník
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak já jsem taky zradil :-)
No to ti teda povim. Hlavně to Tvoje myšlení je opravdu velmi jedinečné. No hlavně že pojedeš dvoulitraLuter píše:...Každý má jiný hlavně myšlení...
http://dejiny.nln.cz/archiv/2005/062005-28.html Hlavně ten nadpis
Fikux píše:Co jsi čekal, že se ti dostane za odpovědi???Luter píše:![]()
koukám že někteří místní jedinci opět nezklamali
![]()
Aspon se tu člověk pobaví. Momentálně netoužím po dobrém svezení a ani upgradech takže FUCK OFF e30
![]()
Proč to sem vlastně píšeš, že sis koupil Opla?
Jen tak abych si početl místní reakce
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Prosím p.Lutere : http://cafe.auto.cz/viewforum.php?f=23& ... 6d5&arch=2
-
athlon_137