Nuže - válí se mi toho nějak moc doma, a tak to tu nabídnu, třeba někdo něco nabídne
Tiskárna Canon S400 - tiskla OK, pak odešla tisková hlava. Cartridge tam nějaké jsou, ale už možná vyschly, některé jsou možná navrtané od refill kitu.
Dále - jakési PC - je to nějaké slim PC od Compaqu, Pentium 3 600 MHz slot 1, čipset nevím, ale můžu mrknout. Chybí CD-ROM RAMky, disk a disketovka
Pak tu mám nějaké Pentium a Pentium MMX, jeden velmi dobrý bigtower kejs, ale v bočnici má vyřízlou díru (DC ví

), nějaký ten regulátor ventilátorů i studených katodových výbojek, tuším, že se tu najde i nějaký 300W zdroj, CD-ROMka, DVD-ROM Pioneer 106s stříklá na stříbrnou (ideální k tomu bigtoweru, ten je také stříbrný), jeden 30GB (Seagate) a jeden 40GB disk (WD), PCMCIA WiFi kartu, pak dvě PCI WiFi karty, nějaké repro k PC... Celkově tu mám toho PC šrotu docela dost, takže pokud někdo něco sháníte, stačí se ozvat

. Najde se tu i Palm V s nefunkčním displejem a patrně i baterkou, kolíbku bych k tomu možná taky našel. Elektronika je OK

. Už mě nějak nebaví to tu shromažďovat