Smrdí benzín
Smrdí benzín
Je nějaký způsob snadného zjištění úniku benzínu z hadiček kolem motoru, pokud není žadný průsak vidět? 

- [CZ]Airwolf[OC]
Řešil jsem to tuhle, no vlastně řešim doteď. Vždycky když jsem zastavil a vylezl z auta tak jsem benzín cejtil. Nikde nic neteklo. Řikám si - a co, asi už slyšim trávu růst. Jenže pak už mi to řikali i pasažéři. No a nakonec když už to jednou smrdělo fest, tak koukám a ono to kape na silnici-u benzínovýho čarpadla. Prohnilá ocelová trubička. Když jsem to nadlábl, tak to z toho stříkalo. Takže to nadlábni aby se systém natlakoval a jdi po celým benzínovým vedení. Myslim, že pokud to smrdí kolem auta, tak to musí bejt vidět pouhým okem, že to někde netěsní. Pokud máš tvrdý nebo zpuchřelý gumový hadičky, tak je vyměň rovnou všechny-časem jak ztvrdnou tak přestávají těsnit. Jestli máš hodně rezavý i ty ocelový pod autem, tak doporučuju je vyměnit taky. Já to budu teď taky dělat. Dám tam měděný potažený plastem co se používají na LPG. 1m stojí 80Kč. Lepší než aby se to vysralo zrovna někde daleko od domova a ještě třeba v zimě.