výškové repro
výškové repro
Byl by mě někdo ochotnej napsat pár slov o zapojení výškovejch repro, jaký výhybky atd? Vůbec se neorientuju 

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: výškové repro
Co potřebuješ konkrétně ? Já mám například 2 výhybky v kufru, na každou stranu jednu. Z rádia do jedné přivedeš + a -, výhybka to přerozdělí a jsou na ni vždy dva vývody (+ a -) na výšky, středy a basy, tzn. 6 konektorů. Podle popisků to zapojíš. Potom dělají samotné výhybky, které jsou určeny pouze třeba pro basové, středové nebo právě jen výšky. Tam dva kabely přivedeš, dva odvedeš.Bobo píše:Byl by mě někdo ochotnej napsat pár slov o zapojení výškovejch repro, jaký výhybky atd? Vůbec se neorientuju
Re: výškové repro
Dík, poslal jsem ti sz.Tweety píše:Co potřebuješ konkrétně ? Já mám například 2 výhybky v kufru, na každou stranu jednu. Z rádia do jedné přivedeš + a -, výhybka to přerozdělí a jsou na ni vždy dva vývody (+ a -) na výšky, středy a basy, tzn. 6 konektorů. Podle popisků to zapojíš. Potom dělají samotné výhybky, které jsou určeny pouze třeba pro basové, středové nebo právě jen výšky. Tam dva kabely přivedeš, dva odvedeš.Bobo píše:Byl by mě někdo ochotnej napsat pár slov o zapojení výškovejch repro, jaký výhybky atd? Vůbec se neorientuju