napr: http://www.sweb.cz/csv-hand/cenik.htm
řidičské rukavice
- [CZ]Airwolf[OC]
takze prodava chromaka aby mel rukavice na vychazky s Fobii ?Jirka325 píše:John nic neresi
Ale DC se citi byt jezdcem rally a formule
Proto potrebuje rukavice
DC píše:honzo ukaž mi jezdce rally, formule, nebo kdečeho takovýdleho, kterej jezdí bez rukavic![]()
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Tak to se pleteš kámo. V závodních rukavicích jde především o to aby ti volant neproklouzl.Honza XJ píše:To jsou bezpečnostní předpisy, jsou nějaký míň hořlavé než ruce, potažmo silon.DC píše:honzo ukaž mi jezdce rally, formule, nebo kdečeho takovýdleho, kterej jezdí bez rukavic![]()
chci to hlavně na okruh abych mel dobrej kontakt s volantem
Ale řekl bych, že se v nich budeš potit. Normálně v provozu by si asi vypadal, jako blasen..
A) K druhu volantu se volí rukavice ( semiš-semiš....)
B) V rukavicích se možná zapotíš ale bez nich také, rozdíl je pak v tom že v rukavicích máš nad volantem stále kontrolu a bez rukavic ti budou ruce klouzat.
C) Jsou nehořlavé, ale to je postavené v tomto případě jako druhořadý efekt
Jinak doporučuju OMP - jsou měkčí než SPARCO , obojí jsou ale velice kvalitní produkty
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Luka píše:Tak to se pleteš kámo. V závodních rukavicích jde především o to aby ti volant neproklouzl.Honza XJ píše:To jsou bezpečnostní předpisy, jsou nějaký míň hořlavé než ruce, potažmo silon.DC píše:honzo ukaž mi jezdce rally, formule, nebo kdečeho takovýdleho, kterej jezdí bez rukavic![]()
chci to hlavně na okruh abych mel dobrej kontakt s volantem
Ale řekl bych, že se v nich budeš potit. Normálně v provozu by si asi vypadal, jako blasen..
B) V rukavicích se možná zapotíš ale bez nich také, rozdíl je pak v tom že v rukavicích máš nad volantem stále kontrolu a bez rukavic ti budou ruce klouzat.
Jinak doporučuju OMP - jsou měkčí než SPARCO , obojí jsou ale velice kvalitní produkty
Pleteš se Ty kamo, přečti si směrnice FIA.
B- A jaký ruavice ke kovovému volantu kovové?? Nebo od brnění.
rukavice sajou pot a proto Ti neklouže volant.
Kámo
325-325M-Technic-335 TC-325ix-Astmatik-525
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
JEEP XJ.
Honza XJ píše:Luka píše:Tak to se pleteš kámo. V závodních rukavicích jde především o to aby ti volant neproklouzl.Honza XJ píše: To jsou bezpečnostní předpisy, jsou nějaký míň hořlavé než ruce, potažmo silon.
Pleteš se Ty kamo, přečti si směrnice FIA.
B- A jaký ruavice ke kovovému volantu kovové?? Nebo od brnění.
rukavice sajou pot a proto Ti neklouže volant.
Kámo
Co FIA píše přesně nevím, mám tady po ruce jen národní sportovní řád FASu. Směrnice FIA mám doma v garáži.
Co nechápeš na větě že k Druhu volantu se volý i materiál rukavic....Nechápu tě, nikdo nepsal že to má být kov kov, ale že se třeba na semišový volant používají semišové rukavice....
DÁL
To asi znamená že se ten pot nedostane na volant tuďíž asi musela rukavice ten pot vysát ne ?????? NE ?????
-)
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
aaaa přece jsem tady něco k rukavicím našel ....CITUJI
Při rychlostních zkouškách rally musí být jezdec i spolujezdec oblečen do nehořlavé kombinézy homlogované FIA ........................A rukavic homologovaných podle FIA 8856-1986 nebo 8856-2000. Pro spolujezdce při RALLY je použití rukavic volitelné.......
RUKAVICE OD BRNĚNÍ ASI NEBUDOU MÍT HOMOLOGACI FIA -))))
Při rychlostních zkouškách rally musí být jezdec i spolujezdec oblečen do nehořlavé kombinézy homlogované FIA ........................A rukavic homologovaných podle FIA 8856-1986 nebo 8856-2000. Pro spolujezdce při RALLY je použití rukavic volitelné.......
RUKAVICE OD BRNĚNÍ ASI NEBUDOU MÍT HOMOLOGACI FIA -))))
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
vzhledem k tomu že se slovo nehořlavých vstahuje i na ty rukavice tak silon asi neklapne.Honza XJ píše:A co pišou v FASu?
Že můžeš mít rukavice ze silonu, hlavně když se nespotíš a budeš mít kontakt s volantem?
Kukla je proto, aby si měl kontakt s přilbou?
Jinak ty se spotíš, nevím jestli jsi je někdy měl na ruce ale je v nich docela horko a na konci třeba jen 8km dlouhé RZ jsou dost propocené.
Pak ti jen zbejvá aby ti je "mitfara" buď držel za jízdy z okna aby jsi nemusel lezt do morkych fuuuuj rukavic a nebo aby jsis je zavřel do okýnka.....(ale tak aby ti neulítly, i to jsem viděl, pak kluci pobíhaly na časovce a scháněli od všech rukavice. Pak si vzal ty co mněl na opravy, jsou taky červené jako mněl před tím a nehořlavé aby to nikdo nepoznal.) -)))
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
S tím silonem to byla narážka na to, že rukavice jsou nejen pro kontakt s volantem, co tady píšete. Je to je jeden z důvodů, zaleží jakej máš volant.Max-Max píše:Honziku, mas spatnej den nebo co? Luke pise jen to, co nasel ve smernicich pro autosport, tak zachovej PEACE, jo?
Ja "znám" smernice Fia a na to konto jsem to sem psal.
Peace zachovam to se neboj...
JEEP XJ.
JEEP XJ.
JEJEJEJEJEJJJJ přesně tohle jsem tady ale psal -(Honza XJ píše:S tím silonem to byla narážka na to, že rukavice jsou nejen pro kontakt s volantem, co tady píšete. Je to je jeden z důvodů, zaleží jakej máš volant.Max-Max píše:Honziku, mas spatnej den nebo co? Luke pise jen to, co nasel ve smernicich pro autosport, tak zachovej PEACE, jo?
Ja "znám" smernice Fia a na to konto jsem to sem psal.
Peace zachovam to se neboj...
jinak kdyby jsis pořádně přečetl to co mám napsané tak vidíš že jsem ti našel směrnice které se rukavicemi zabývají
FIA 8856-1986 nebo 8856-2000 a pokud je zase tak neznáš tak si otevři
http://www.fia.com/resources/documents/ ... eralls.pdf
gauntlet
železná rukavice (hist.), dlouhá rukavice (dámská, s manžetou), vysoká rukavice, průmyslové rukavice, obvaz na ruku ve tvaru rukavice, palcová rukavice, rukavice
gauntlet [go:ntlit]
If you take up the gauntlet ..
a pokud neumíš anglicky nebo francouzsky tak ti to dneska okopčim a přivezu z českých stanov FIA.
Jinak si myslím že se zase rejpeme v hovnech.-(
Místo toho aby jsme se snažili být kámoši a všichni si pomáhat, sme jako kohouti na smetišti
Já jsem chtěl jen po radit
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Já bych vzal ty co mají kožený spodek. Ale měl jsem ho v autě taky a daly se na něj bezproblemu pouzit i semisove. Problem je v rom že ti moc nevydrží. Já mám jedny tak na půl sezóny a to s nima jezdím opravdu jen RZ.DC píše:hezky ste to probrali klucí a teď mi někdo poraďte jaký rukavice ke koženýmu volantu M-tech I
http://www.ompracing.it/prodotti.html?c ... anguage=en
pro mně je nejblíž zástupce OMP asi v Mladé Boleslavi
nebo tady a rovnou přez internet
http://www.renocar.com/pneuatuning/katalog/&cat=329
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Off road jamboree a takový sranda offroadení.Luka píše:-)))))) hahahahaha no si jo, ale že to dalo práci. V jakým závodním oboru se pohybuješ ?Honza XJ píše:Takže dohodnuto?
můj typ : OFF ROAD MARATONY
Jinak šimasprinty a jiný neofic. legrácky.
Co máš za off road car?
JEEP XJ.
JEEP XJ.
a