Asmodeusovi jsem říkal, že ho taky budu čekat na té pumpě na začátku opavy! A potom vás navedu na tu JETku...sosak.cz píše:jedu taky...ale ještě nevím jestli pojedu sám svým nebo s asmodeusem...Dix píše:Asmodeus147 nakonec jede, sosak to ještě nevím...a Fxe budu čekat v Opavě na hradecké benzince v 9:50 a potom přijedem...
ale asi s ním...ať se nemusím stydět za svou rezavou káru...(kvete jak na jaře)
Minisraz - Ostrava a okolí
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

nebude třeba...vím přesně kde je....Dix píše:Asmodeusovi jsem říkal, že ho taky budu čekat na té pumpě na začátku opavy! A potom vás navedu na tu JETku...sosak.cz píše:jedu taky...ale ještě nevím jestli pojedu sám svým nebo s asmodeusem...Dix píše:Asmodeus147 nakonec jede, sosak to ještě nevím...a Fxe budu čekat v Opavě na hradecké benzince v 9:50 a potom přijedem...

.e30 1.8i M40 ex , e301.8iM40 ex , e28 525e ex , e30 316i M40 ex , e21 318M10 ex e12 528 i new e23 728i
Já tam stejně čekám na Fxe!!!sosak.cz píše:nebude třeba...vím přesně kde je....Dix píše:Asmodeusovi jsem říkal, že ho taky budu čekat na té pumpě na začátku opavy! A potom vás navedu na tu JETku...sosak.cz píše: jedu taky...ale ještě nevím jestli pojedu sám svým nebo s asmodeusem...
HOTENTOT 

Tak akce se perfektně povedla
...Děkujeme Majkímu za scénky a povídky (pod vlivem alkoholu)
...Pro představu to bylo něco jako z filmu dědictví aneb kurvahošigutentak...číšník byl velice spokojený
Kopec srandy...v restauraci jsme se strašně přejedli!
Myslím že potom fotky řeknou svoje

Kopec srandy...v restauraci jsme se strašně přejedli!

Myslím že potom fotky řeknou svoje

HOTENTOT 

M3maniac taky nebyl nejhodnější...třeba s tím kimonemFx píše:Ted jsem se dostal k netu... bylo to fakt docela povedene, nam se vydarila kapku delsi zastavka na benzince...Majki fakt perlil, fotky budu mit ve stredu, az se dostanu do Prahy

HOTENTOT 

(to jsi tam asi ještě nebyl)No jak tam šla ta japonka, nebo co to bylo v tom svatebním kostýmu- jak japonci nosí ale takové šílené, fakt jsme čuměli a Renek se naklonil na tu číšnicu a přez celeou restauraci se jí nahlas zeptal:"ty vole, to je to kimono nebo co, né?!"Fx píše:Kimonem?

Ale stejně nejlepší bylo jak se Majkí zvedl a zařval:"kaj sou tady hazly???" pak se šel zeptat za tou číšnicou... tak se k ní jenom tak domotal pár vteřin se před ní vrtěl...neřek ani slovo a číšnice řekla:tam tou chodbou a v pravo!"

Potom příšel a řekl:" Ty vole, já jsem normálně zabloudil, já jsem se tu stratil...jsem byl tam v té hale ale už jsem tady!!!

Potom tam vylil pivo a snědl kus pomeranče...cigaretu odklepával noblesně za sebe...Prostě machr...Ale když došlo na placení tak to byla síla

HOTENTOT 

taaaaak, damy a panove, pekny sraz to byl 
skoda, ze nevyslo pocasi a celkem brzo se to rozprchlo ...
nejlip jsem si teda pokecal s miskou
(doufam, ze jsem ji moc neotravoval ....
.. diky vsem .. konecne jsem poznal par lidi ...
to FX .. co auto? jak to dopadlo? maly cestou ok?
petr

skoda, ze nevyslo pocasi a celkem brzo se to rozprchlo ...
nejlip jsem si teda pokecal s miskou

(doufam, ze jsem ji moc neotravoval ....

.. diky vsem .. konecne jsem poznal par lidi ...
to FX .. co auto? jak to dopadlo? maly cestou ok?
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Souhlasajfel píše:taaaaak, damy a panove, pekny sraz to byl

Jo, my vecer takyajfel píše:nejlip jsem si teda pokecal s miskou

Neřekl bych, ale nápadník Majkí byl lepšíajfel píše:(doufam, ze jsem ji moc neotravoval ....

Taky jsem rád, že jsem vás poznal, když nechcete jezdit na srazy někam dálajfel píše:.. diky vsem .. konecne jsem poznal par lidi ...

Auto jsme okoukli a už víme, co chceme (a možná bude jako předkrm kábroajfel píše:to FX .. co auto? jak to dopadlo? maly cestou ok?

No radši ani nechtěj vědět, jak okomentoval nějakou Japonku bmwm3 cestou ze Sosnový (kdyžtak SZ)Dix píše: Renek se naklonil na tu číšnicu a přez celeou restauraci se jí nahlas zeptal:"ty vole, to je to kimono nebo co, né?!"

E39 535i sedan