Váš názor na 318iA
Fakt, mne rozesmívá, jak se tvrdí, že auto s automatem = svině líná.
Všiměte si, že to vždy píše někdo kdo automat nikdy neměl...
Jo je to pomalejší na sprintech protože to nejde na začátku tak nakouřit, ale v běžném provozu, je ta dynamika velmi příjevná...
Automat = Klidně ano.
Jo a co se týká spotřeby, tak to bych taky mo neřešil, kdyby byly 2 E30tky v naprosto stejném motorovém stavu tak ten automat bude malinko hladovější. Avšak, je třeba uvědomit si, že je to 20 let starej pekáč a tím pádem o spotřebě rozhoduje stav motoru a ne druh převodovky.
To jen tak mezi námi...
Všiměte si, že to vždy píše někdo kdo automat nikdy neměl...
Jo je to pomalejší na sprintech protože to nejde na začátku tak nakouřit, ale v běžném provozu, je ta dynamika velmi příjevná...
Automat = Klidně ano.
Jo a co se týká spotřeby, tak to bych taky mo neřešil, kdyby byly 2 E30tky v naprosto stejném motorovém stavu tak ten automat bude malinko hladovější. Avšak, je třeba uvědomit si, že je to 20 let starej pekáč a tím pádem o spotřebě rozhoduje stav motoru a ne druh převodovky.
To jen tak mezi námi...
Ondra ex.M-Fahrer
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Taky nesnáším báje o automatech. Do 20 km mě páka baví, pak mě začíná otravovat, a to fakt. 0,4 litru navíc na spotřebě tomu klidně obětuju.
Horší je, že na okreskách i ty nejnovější automaty mají při dravější jízdě zmatek, jsou pomalé a nedělají vždycky to, co člověk chce. Na powerslidy rozhodně nedoporučuju, je to schopný v krásně tažený zatáčce přeřadit, kola se chytnou a je po srandě - a pro toho, kdo to zvlášť nečeká taky může sranda právě začít
To, co tu popisuju, ale nemusí běžného člověka zajímat a může považovat fofrklacek za buržoazní přežitek. Automat je návyková a příjemná varianta na delší cesty a do města určitě, zvlášť v kolonách.
Horší je, že na okreskách i ty nejnovější automaty mají při dravější jízdě zmatek, jsou pomalé a nedělají vždycky to, co člověk chce. Na powerslidy rozhodně nedoporučuju, je to schopný v krásně tažený zatáčce přeřadit, kola se chytnou a je po srandě - a pro toho, kdo to zvlášť nečeká taky může sranda právě začít

To, co tu popisuju, ale nemusí běžného člověka zajímat a může považovat fofrklacek za buržoazní přežitek. Automat je návyková a příjemná varianta na delší cesty a do města určitě, zvlášť v kolonách.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Já vás někdy svým "líným" automatem svezu 
U nižšího obsahu se ten rozdíl manuál/automat možná projeví víc, ale rozhodně to nebude nijak drastický.
Spotřeba je pořád stejná písnička, to jsou prostě předsudky a neznalost.
No a powerslidy bych s automatem taky neviděl tak špatně, jenom se na to musí trošku jinak než s manuálem a donutit ho, aby nepřeřadil, je to jenom o praxi
Kickdown je krásná věc 

U nižšího obsahu se ten rozdíl manuál/automat možná projeví víc, ale rozhodně to nebude nijak drastický.
Spotřeba je pořád stejná písnička, to jsou prostě předsudky a neznalost.
No a powerslidy bych s automatem taky neviděl tak špatně, jenom se na to musí trošku jinak než s manuálem a donutit ho, aby nepřeřadil, je to jenom o praxi

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Automat, neautomat, když už se to rozjede a řadí to od dvojky vejš, prošlápněš to a naser*š každýmu. Doporučuju ale automat od obsahu 2,5 a vejš...tak si myslim, že byly taky automaty původně myšlený!
Čim slabší motor, tim víc automat "oslabuje" akceleraci, toť moje zkušenost.
Čim slabší motor, tim víc automat "oslabuje" akceleraci, toť moje zkušenost.
Ten ouplně koženej. Kábro - s větry o závod.
jsem cekal kdo se ozve jako prvni...Fido píše:A manuál je jenom pro silný chlapy, ha ha ha. Koukám, že se nám argumentace zvrhla na silácký řeči. Přijď zítra na bifteky a já ti ukážu, jaká jsem slečna

typoval jsem tebe a jak vidim jsem uspel....
mas u me jedno velke bezvyznamne plus....

zitra bych tam mel byt...pokud me zewlaci odvezou...

Jo a to pravidlo že město+dálnice automat, okresky ne, bych taky VYLOUČIL zadním otvorem!
Byl jsem v Chorvatsku a jel celou cestu po pobřeží, kde jak známo nic jinýho než okresky nejni. A že to sou ňáký vokresky, samý stoupání, zatáčení, klesání a že by mě někdy automat položil nebo udělal něco, co já jsem nechctěl se mi fakt nestalo.
Když ti funguje motor tak, jak by měl a automatická převodovka taky, nevidim v tom vůbec žádnej problém! A nejni nic lepšího než bejt vyvalenej na kůži, ksichtem nahoru, opalovat se, cigáro v hubě, v jedný ruce kolu a dávat si NA PŘEHLEDNYM úseku 2-3 autobusy za sebou jenom tim, že si dupeš na plyn jak chceš a fofrklacku si všimneš až při parkování u apartmánu.
Sorry, toť vše.
Byl jsem v Chorvatsku a jel celou cestu po pobřeží, kde jak známo nic jinýho než okresky nejni. A že to sou ňáký vokresky, samý stoupání, zatáčení, klesání a že by mě někdy automat položil nebo udělal něco, co já jsem nechctěl se mi fakt nestalo.
Když ti funguje motor tak, jak by měl a automatická převodovka taky, nevidim v tom vůbec žádnej problém! A nejni nic lepšího než bejt vyvalenej na kůži, ksichtem nahoru, opalovat se, cigáro v hubě, v jedný ruce kolu a dávat si NA PŘEHLEDNYM úseku 2-3 autobusy za sebou jenom tim, že si dupeš na plyn jak chceš a fofrklacku si všimneš až při parkování u apartmánu.
Sorry, toť vše.
ja vim...Fido píše:2 GeRoX: mám u tebe panáka![]()
Z toho příspěvku to bylo poznat, že se těšíš, až někdo vystartuje. Už jsi tady zkrátka profláklej

ja jsem parchant...

ok...mas u me absinth...nic jinyho za panaka totiž nepovazuju...takze si to budes muset vypit...

a pak se podivame kdo je holka a kdo ne?

ale jo, ale vem si většinu našich okresek.Miris píše:Jo a to pravidlo že město+dálnice automat, okresky ne, bych taky VYLOUČIL zadním otvorem!
Sorry, toť vše.
v trojce mě automat tolik nebere, ale od pětky vejš bych chtěl jedině automat.
K čemu vede poučka - vem si většinu našich okresek?Lukas-e21 píše:ale jo, ale vem si většinu našich okresek.Miris píše:Jo a to pravidlo že město+dálnice automat, okresky ne, bych taky VYLOUČIL zadním otvorem!
Sorry, toť vše.
v trojce mě automat tolik nebere, ale od pětky vejš bych chtěl jedině automat.
Pro ty to snad platí taky ne?
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
OK, ale nevím, jestli touhle desinfekcí u Brtníků disponují. Kdyžtak se budeš muset spokojit s ginem. Upřímě řečeno, tyhle věci piju pro chuť a abych se přiznal, u absinthu jsem na nějakou chuť jaksi nenarazil, no ale každému podle jeho gusta.
sanguis non est aqua
ja se nemam za co stydet....ondra_m píše:Hmm, to jsem zvědavej až na sebe budete vyndavat ty orgányGeRoX píše:a pak se podivame kdo je holka a kdo ne?Fido píše:2 GeRoX: mám u tebe panáka![]()
Z toho příspěvku to bylo poznat, že se těšíš, až někdo vystartuje. Už jsi tady zkrátka profláklej![]()
![]()

p.s.: hodte mi sem nekdo adresu...dik...

ja to nevymyslel...zajemce hledej jinde...Fido píše:Můj orgán je dlouhodobě rezervován a nehodlám ho ukazovat bandě BMW maniaků včetně GeRoXe![]()

spravne...Ostatně to není na ukazování ale na výkon![]()
jo ale jen pokud mi sem nekdo HODI ADRESU TOHO HOTELA nebo co to je za institut....nechce se mi hledat v archivu...No každopádně to zítra bude zajímavé.