PLASTY-KAMEI !!!!!!DOBRÁ CENA !!!!!!
PLASTY-KAMEI !!!!!!DOBRÁ CENA !!!!!!
Naposledy upravil(a) zepino dne 15. 07. 2005 21:26, celkem upraveno 2 x.
Prosim foto predniho spojleru . Ten motor si necham projit hlavou prez vikend . A pak dam vedet .
Tak buud budu mit stesi a jeste ho budete mit a nebo smulu .
Mel by jste k tomu motoru i vyfukove svody ?
Tak buud budu mit stesi a jeste ho budete mit a nebo smulu .
Mel by jste k tomu motoru i vyfukove svody ?
Naposledy upravil(a) pkot dne 23. 01. 2006 21:16, celkem upraveno 1 x.
Re:
[quote="Klakson"]foto už se zobrazilo, koukám že si píšem ve dvouch příspěvkách, měl jsem zájem o jiný typ prahů, ale možná bych vzal ten přední spojler, prodal bys zvlášť?[/quote
Zdravím tě,zvlášt se mi to moc prodat nechce ,chci se toho už zbavit všeho ,akorád mi to tu překáží.Myslím ,že ta cena -2000kč je velice zajímavá i za všechny ty tři kusy/puvodně jsem chtěl prodat za dvojku jen ten spoiler/ a za celé jsem já dával -4000kč .Takže to zvaž ,za tu dvojku bych ti to prodal vše,-jetliže se pohybuješ mezi příznivci BMW,tak mužeš zbytek dál prodat.Já už nemám k BMW moc blízko .
Zdravím tě,zvlášt se mi to moc prodat nechce ,chci se toho už zbavit všeho ,akorád mi to tu překáží.Myslím ,že ta cena -2000kč je velice zajímavá i za všechny ty tři kusy/puvodně jsem chtěl prodat za dvojku jen ten spoiler/ a za celé jsem já dával -4000kč .Takže to zvaž ,za tu dvojku bych ti to prodal vše,-jetliže se pohybuješ mezi příznivci BMW,tak mužeš zbytek dál prodat.Já už nemám k BMW moc blízko .
Re:
ted v tom mám pěknej hokej -kdo má o ty plasty vlastně zájem??? -porád mi to tu pípá. jste jeden ,nebo dva ???zepino píše:Klakson píše:foto už se zobrazilo, koukám že si píšem ve dvouch příspěvkách, měl jsem zájem o jiný typ prahů, ale možná bych vzal ten přední spojler, prodal bys zvlášť?[/quote
Re: spoiler
Tak na chromáka by se mi hodilSean píše:to Pawka:Jinak bych řekl že ten spoiler je na chromáka

E36 323i coupé