Jak u vás probíhala autoškola?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
biker

Příspěvek od biker » 13. 07. 2005 21:06

zdeny: ja vim :D
E+5 Obrázek

břečka

Příspěvek od břečka » 13. 07. 2005 21:28

ty woe to uveze simal tolik? :shock:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

biker

Příspěvek od biker » 13. 07. 2005 21:39

břečka píše:ty woe to uveze simal tolik? :shock:
se odstrkovali do kopce :lol: 8)
E+5 Obrázek

tomashv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomashv » 13. 07. 2005 23:49

No ja jsem mel v autoskole celkem solidniho kokota... Jeho zena byla rodinna znama, ale bohuzel se po zaplaceni autoskolnyho zacali rozvadet a byl jsem asi 'ze spatne strany':) No, kazdopadne budto pospaval, nebo si cetl noviny (pri prvni jizde se ani nepodival kudy jedu, blbec), nebo vykladal oplzly vtipy, nebo mi dohazoval svoji exmilenku, nebo buzeroval. Popravde bylo asi nejlepsi, kdyz drzel hubu a spal. Odjezdil jsem asi polovinu jizd (setril benzin na cesty za milenkou) a uz jsem ho nastesti nevidel...
318iS

Venca.

Příspěvek od Venca. » 14. 07. 2005 05:39

1. Autoškola za starého režimu:

Odjezdil jsem všechny jízdy, všechny hodiny.
Jak u normálního kursu, tak u individuálního/rychlokursu.

Pokud snad někdo znal věci natolik, že by výcvik byl ztráta času, dalo se to ukecat přímo s instruktorem.

Dle mýho vyhovující.

2. Autoškola za nového režimu:

Odjezdil jsem 1/20 (jednu dvacetinu) jízd, dvě hodiny prospal na učebně při čekání, napsal cvičně troje testy.

Celá výuka je ošulená už proto, že na instruktory tlačí majitel autoškoly.

Chceš výuku v plném rozsahu?
Připlať si...

Dle mýho bordel a chlív.

NEJSEM PŘÍZNIVEC STARÉHO REŽIMU.

basik

Příspěvek od basik » 14. 07. 2005 11:08

ja mel autoskolu vcelku v klidu ... ale je to takovej masokombinat ... maj asi pet aut a tak +-10 instruktoru a ty se v podstate kazdou jizdu menej ... ale musim uznat, ze v autoskole me nenaucili v podstate nic ... to az tata mi vstipil naky takovy zaklady a po tak +-15k km si porad nemyslim, ze bych umel na extra ridit

Angel-bmw

Příspěvek od Angel-bmw » 14. 07. 2005 11:22

Autoškola v poho.Testy plnej počet bodů ajízdy v poho.Jen jednou instruktor zajel předníma kolama na okraj odvodnovacího žlábku a zabrzdil.Když jsem do auta sednul já tak se auto zhouplo a zajelo kolama do toho žlábku a nárazníkem do zdi :lol:
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 14. 07. 2005 12:08

ja mel hodnyho instruktora znamyho od mamy venoval se mi plne pri rizeni vsude jsme se plazily podle predpisu vysvetloval mi sportovni jizdu kdyz jsme jeli normalne jak se radi s meziplynem proste to co me zajimalo tak mi dokazal odpovedet byl super myslim ze me naucil hodne a pomohl mi pochopit podstatu rizeni 8)
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Dix

Příspěvek od Dix » 14. 07. 2005 12:10

Night.chimera píše:ja mel hodnyho instruktora znamyho od mamy venoval se mi plne pri rizeni vsude jsme se plazily podle predpisu vysvetloval mi sportovni jizdu kdyz jsme jeli normalne jak se radi s meziplynem proste to co me zajimalo tak mi dokazal odpovedet byl super myslim ze me naucil hodne a pomohl mi pochopit podstatu rizeni 8)
Takže ty jsi vyškolený profesionální závodník!!! :)
:lol:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 14. 07. 2005 13:06

jeste ze babicka je ucitelka autoskoly. jinak ve starym puntu mela 2 pedaly a ted v novym ma 3. uz se tesim na svoji autoskolu :)
Powered by iS...

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 07. 2005 14:08

No v autoskole me nic moc nenaucili a myslim, ze doted toho zas tolik neumim :lol:
E39 535i sedan

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 14. 07. 2005 18:31

Dix píše:
Night.chimera píše:ja mel hodnyho instruktora znamyho od mamy venoval se mi plne pri rizeni vsude jsme se plazily podle predpisu vysvetloval mi sportovni jizdu kdyz jsme jeli normalne jak se radi s meziplynem proste to co me zajimalo tak mi dokazal odpovedet byl super myslim ze me naucil hodne a pomohl mi pochopit podstatu rizeni 8)
to ne ale jakz takz vim co to udela v nejake situaci a jak se mam zachovat takze teorii mam zmaklou :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Dix

Příspěvek od Dix » 14. 07. 2005 18:35

Night.chimera píše:
Dix píše:
to ne ale jakz takz vim co to udela v nejake situaci a jak se mam zachovat takze teorii mam zmaklou :lol:
Ono se stejně ukáže že praxe je o něčem jiném-fyzika je nevypočítatelná- ono auto se zachová někdy přesně naopak jak sis myslel!!!
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak u vás probíhala autoškola?

Příspěvek od Ered_Mithrin » 14. 07. 2005 20:50

Albert píše:Tak tos chytnul nejakyho kokota.. ja mel instruktora v poho, prvnich asi 5 hodin jizd mi rikal kudy mam jezdit, ale pak tech zbylejch cca 20 uz me nechaval jezdit kam sem chtel a vetsinou si cet realitni noviny nebo zral bagetu :lol:

A zaverecka taky v poho, komisar mi pri ni usnul 8)
No tywe, nedelals nahodou autoskolu u Zajice v Pruhonicich? S Dvorakem? Ja mel uplne stejnej scenar. Sem tam jsme zajeli k benzince, kde si koupil BLESK a tretinku pivka :o))
Porad mel telefon u huby a vykecaval se s nejakejma babskejma.

No jinak co se me autoskoly tyce, tak ja jsem s jiz zminenym Dvorakem ted spokojen, ale kdyz jsem byl zpocatku v aute a on mi rikal, co mam delat, a ja se treba netrefil uplne idealne, bylo na nem videt, ze se vzteka. Parkrat se vyvztekal opravdove. Jedna holka s nim uz odmitala jezdit, protoze na ni kricel. A to mi rikal, ze delal nekolika hodinovy psychotesty. Bych je rad videl :o)
Ocenuju, ze jsem delal vzdycky dvojjizdy, protoze mi 30 minutek trvalo si zase na to auto privyknout a pak jsem zbylou hodku jezdil povetsinou bez chyb.
Kdyz se zrovna nenervoval nad nekym okolo nas nebo primo nade mnou, byla s nim sranda. Furt neco vypravel, takze celkove vlastne pohoda.
Na testy jsem se vyprdnul, takze taky proto jsem je napoprve neudelal a musel jsem znovu. Kamarad mi pujcil testy od zaverecek, takze jsem si je delal dokola, dokud jsem neodpovidal bez chyby (tzn. v podstate jsem se drtil odpovedi na konkretni otazky, protoze kdybych odpovidal tak, jak se mi to zdalo bejt logicky, nasekal bych tam hrubky a zrejme bych musel delat testy napotreti). Coz mi prijde nahovno - dokonce i majitel autoskoly rikal, ze dnesni testy jsou delany spis kvuli tomu, aby te nachytaly na tom, co neumis, a ne zjistily, co umis.
Samotna zaverecna jizda probihala v pohode. Instruktor konverzoval s komisarem a odvadel furt tema. Komisar sedel za mnou, povidal si s instruktorem, dloubal se v nose a cumel ze sveho okynka ven. Projel jsem 3 krizovatky (jedny svetla, jedna prednost zprava a jedna hlavni) a mel jsem hotovo. Takze krasa.
Nicmene si myslim, ze maji autoskoly ve vzdelavani jeste co dohanet. Mozna je to drasticky, ale podle me by se mely poustet zabery z bouracek, pripadne nechat kolovat fotky, aby si lidi uvedomili, ze to na silinici fakt neni prdel. A taky si myslim, ze by mel kazdej absolvent autoskoly absolvovat naraz na simulatoru bez pripoutani ve 30, pripadne 50 km rychlosti. To jen aby si dotycnej dobre rozmyslel, jestli se bude poutat a kdyz ne, tak jestli nadale veri tomu, ze se bude pevne drzet volantu, takze se mu nic nemuze stat.
BMW E30 - R35P3CT

Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 14. 07. 2005 20:55

A jeste bych dodal, ze kdyz jsem dodelaval podruhe ty pisemny testy, chytl jsem jineho komisare, kterej rikal, ze co se techniky auta tyce, nezajimaji ho takovy kravinky jako barvy ruznejch kontrolek, pripadne znalost abs. Chtel po nas veci, se kterejma se budeme setkavat bezne, tzn. chtel, abysme vedeli napr. vymenu kola (na coz se taky ptal).
To mi prislo od nej solidarni.
BMW E30 - R35P3CT

Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 07. 2005 21:04

Ered_merithin: No ja neco podobneho slysel o Vagnerovi v Ricanech :)
E39 535i sedan

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 14. 07. 2005 21:15

Fx píše:Ered_merithin: No ja neco podobneho slysel o Vagnerovi v Ricanech :)
Ono mozna tehletech nadrbanejch a nervnich klouzku kolem 35 v autoskolach asi bude vic :o))

Jo, ad pocet pedalu v autech. Jezdil jsem felicii a mela jen 2 pedaly!

BTW mel jste nekdo nejakou kolizi behem autoskoly?
Ja jo, jel jsem po parkovisti nejakyho obchodaku (aby me vyzkousel z prednosti zprava) a nacouval do nas nejakej deda - sice nam skrabl akorat zadek, ale co bylo horsi, mel kouli a tou kouli zavadil o ventil k LPG. Kdyz se to tam resilo (sepisovalo se priznani, protoze se nam nechtelo cekat na chytry), vsichni pochopitelne cumeli na me, ze jsem to udelal ja :o)
BMW E30 - R35P3CT

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 07. 2005 21:17

Kamarádka dala v autoškole zatáčku dveřma a trefila lampu, kamarád při zkouškách nacouval do baráku... Já při zkoušce jenom spálil spojku, pohoda jazz :lol:
E39 535i sedan

Ered_Mithrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ered_Mithrin » 14. 07. 2005 21:31

Fx píše:Kamarádka dala v autoškole zatáčku dveřma a trefila lampu, kamarád při zkouškách nacouval do baráku... Já při zkoušce jenom spálil spojku, pohoda jazz :lol:
Jsem zil v domneni, ze tech par historek, co jsem slysel, bylo treba za obdobi nekolika let... ale jak to tak pozoruju, tak KAZDEJ ma z autoskoly minimalne jednu vice ci mene ohrozujici historku. Rekl bych, ze z prace instruktora se stava adrenalinovej sport. Meli by dostavat penize navic za rizikove povolani :o)
BMW E30 - R35P3CT

Fx

Příspěvek od Fx » 14. 07. 2005 21:34

Ered_Mithrin píše:
Fx píše:Kamarádka dala v autoškole zatáčku dveřma a trefila lampu, kamarád při zkouškách nacouval do baráku... Já při zkoušce jenom spálil spojku, pohoda jazz :lol:
Jsem zil v domneni, ze tech par historek, co jsem slysel, bylo treba za obdobi nekolika let... ale jak to tak pozoruju, tak KAZDEJ ma z autoskoly minimalne jednu vice ci mene ohrozujici historku. Rekl bych, ze z prace instruktora se stava adrenalinovej sport. Meli by dostavat penize navic za rizikove povolani :o)
Nevim jestli kazdej, ale ber to tak, ze ja mel kolem sebe kolem stovky lidi stejneho veku, se kterymi jsem si tyhle zazitky predaval ;-)
E39 535i sedan

Odpovědět