Jak u vás probíhala autoškola?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Kořka

Jak u vás probíhala autoškola?

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:26

Docela by mě to zajímalo, já jí teď zrovna dělám a bohužel jsem chytnul chlapa, kterej na mě v jednom kuse řve. Stačí abych jendou za čas blbě pustil spojku při rozjezdu a už na mě řve, jestli si chci vystoupit :D Je hrozný jak vám instruktor strašně vnucuje svůj styl jízdy. Jinak už se těšim, až úspěšně zakončim testy a později až si koupím svojí první E30 8) :D

Wang

Příspěvek od Wang » 13. 07. 2005 11:30

.. ja sem mel instruktory fpoho, testy taky sli nic zajimavyho, akorat na zkouskach byl inspektor trochu labil.Kdyz sem vyrazoval a pak pri dojizdeni zkousel jestli mam vyrazeno tak na me rval co s tim furt kvedlam,hlavneze korena co nas malem prizabil predemnou pustil fpohode a nerekl ani pip, jo a to na konci sve jizdy nechal odbrzdeny auto tak sem ho musel zabrzdit aby sme to nekam nenaprali :lol:
Obrázek BMW je BMW Obrázek

Albert

Re: Jak u vás probíhala autoškola?

Příspěvek od Albert » 13. 07. 2005 11:33

Kořka píše:Docela by mě to zajímalo, já jí teď zrovna dělám a bohužel jsem chytnul chlapa, kterej na mě v jednom kuse řve. Stačí abych jendou za čas blbě pustil spojku při rozjezdu a už na mě řve, jestli si chci vystoupit :D Je hrozný jak vám instruktor strašně vnucuje svůj styl jízdy. Jinak už se těšim, až úspěšně zakončim testy a později až si koupím svojí první E30 8) :D
Tak tos chytnul nejakyho kokota.. ja mel instruktora v poho, prvnich asi 5 hodin jizd mi rikal kudy mam jezdit, ale pak tech zbylejch cca 20 uz me nechaval jezdit kam sem chtel a vetsinou si cet realitni noviny nebo zral bagetu :lol:

A zaverecka taky v poho, komisar mi pri ni usnul 8)
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:34

To s tim kvedlánim znám, buď mě sprdne, když se podivám na šaltpáku a nebo mě sprdne, když zkoušim jestli mam neutrál, člověk si nevybere :D

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:34

Já měl autoškolu v pohodě...akorát jsem si nemohl zvyknout na to auto renault clio 1.2 bo jsem pořádně neslyšel motor! :roll:
Jinak jsem neměl problémy...testy za plný počet a jízdy bez chyby(vše napoprvé)...
Komisař byl starý komunista a když už jsem si odjezdil čas a zavezl jsem ho před bufet, tak mi řekl:"tak zdar soudruhu!" Já mu řekl jenom:"tak čest práci!" a radeji jsem zdrhnul :lol:

Teď bych už testy asi neudělal :oops: :roll:
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:36

Albert píše:
Kořka píše:Docela by mě to zajímalo, já jí teď zrovna dělám a bohužel jsem chytnul chlapa, kterej na mě v jednom kuse řve. Stačí abych jendou za čas blbě pustil spojku při rozjezdu a už na mě řve, jestli si chci vystoupit :D Je hrozný jak vám instruktor strašně vnucuje svůj styl jízdy. Jinak už se těšim, až úspěšně zakončim testy a později až si koupím svojí první E30 8) :D
Tak tos chytnul nejakyho kokota.. ja mel instruktora v poho, prvnich asi 5 hodin jizd mi rikal kudy mam jezdit, ale pak tech zbylejch cca 20 uz me nechaval jezdit kam sem chtel a vetsinou si cet realitni noviny nebo zral bagetu :lol:

A zaverecka taky v poho, komisar mi pri ni usnul 8)
Jo je to už takovej nerudnej dědek a ještě k tomu majitel autoškoly :roll: Já nemam naprosto problém s jízdou, fakt umim naprosto v pohodě, ale jak na mě začne ten magor řvát, tak znervóznim a už mi to potom nejde :( Komisařovi se postarám o vzrůšo, aby mi tam neusnul taky :D

Albert

Příspěvek od Albert » 13. 07. 2005 11:40

Njn holt mel ses predem informovat od nekoho s vlastnima zkusenostma ktera autoskola je dobra a ne si proste jen tak nejakou vybrat...
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:41

Albert píše:Njn holt mel ses predem informovat od nekoho s vlastnima zkusenostma ktera autoskola je dobra a ne si proste jen tak nejakou vybrat...
Tahle je právě hodně dobrá, má super zázamí atd, ale zrovna jsem chytnul toho jednoho blbýho instruktora, je jich tam asi 7 a já mam zrovna tohohle :roll:

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 13. 07. 2005 11:41

Kořka píše:Jo je to už takovej nerudnej dědek a ještě k tomu majitel autoškoly :roll: Já nemam naprosto problém s jízdou, fakt umim naprosto v pohodě, ale jak na mě začne ten magor řvát, tak znervóznim a už mi to potom nejde :( Komisařovi se postarám o vzrůšo, aby mi tam neusnul taky :D
Takovýho instruktora bych poslal do pr.... a šel bych si udělat autoškolu jinam :!: je spousta autoškol kde se k tobě budou chovat slušně a vše ti vysvětlí a nebudeš se muset stresovat
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 13. 07. 2005 11:43

já měl pohodu (autoškola doporučená kámošem), jezdit už sem uměl, takže jediný co mi moh komisař vytknout u závěrečný jízdy, že jsem najel při odbočování na dvouproudou silnici trošku jinak než zamýšlel :)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:44

Kořka píše:
Albert píše:Njn holt mel ses predem informovat od nekoho s vlastnima zkusenostma ktera autoskola je dobra a ne si proste jen tak nejakou vybrat...
Tahle je právě hodně dobrá, má super zázamí atd, ale zrovna jsem chytnul toho jednoho blbýho instruktora, je jich tam asi 7 a já mam zrovna tohohle :roll:
Tak to s nim jednou pořádně rozheď a řekni mu že jestli bude pořád takovej kokot, tak to s ním někde vysekáš :lol:
Obrázek

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:45

Fikux píše:
Kořka píše:Jo je to už takovej nerudnej dědek a ještě k tomu majitel autoškoly :roll: Já nemam naprosto problém s jízdou, fakt umim naprosto v pohodě, ale jak na mě začne ten magor řvát, tak znervóznim a už mi to potom nejde :( Komisařovi se postarám o vzrůšo, aby mi tam neusnul taky :D
Takovýho instruktora bych poslal do pr.... a šel bych si udělat autoškolu jinam :!: je spousta autoškol kde se k tobě budou chovat slušně a vše ti vysvětlí a nebudeš se muset stresovat
Je fakt že on umí pochválit a vcelku neni špatnej, ale jakmile se ti něco nepovede, tak se začne chovat jako magor. Jenže já už mám zaplaceno, takže jinam jít nemůžu a ostatní instruktoři maj už plno :( Prostě to s nim něják zvládnu a po zkouškách si začnu jezdit konečně bez stresů podle sebe. Zas je to dobrej trénink do stresovýho prostředí Pražskýho provozu, pokud to s nim zvládnu až do konce, tak už dojedu kamkoliv :D

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:47

Dix píše:
Kořka píše:
Tak to s nim jednou pořádně rozheď a řekni mu že jestli bude pořád takovej kokot, tak to s ním někde vysekáš :lol:
To bohužel nejde, protože tam má svoje pedály :D Ale už jsem nad tim přemejšlel, že by to byl dobrej fórek :D Třeba dneska mu povídám před křižovatkou "Vy mi mačkáte plyn?" a on povídá "No asi jsem se o něj trochu opřel" :D

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:48

Kořka píše:
Dix píše:
Kořka píše: Tahle je právě hodně dobrá, má super zázamí atd, ale zrovna jsem chytnul toho jednoho blbýho instruktora, je jich tam asi 7 a já mam zrovna tohohle :roll:
To bohužel nejde, protože tam má svoje pedály :D Ale už jsem nad tim přemejšlel, že by to byl dobrej fórek :D Třeba dneska mu povídám před křižovatkou "Vy mi mačkáte plyn?" a on povídá "No asi jsem se o něj trochu opřel" :D
Tak stuj pořád na plynu,ať to řve, to on nemůže podšlápnout :twisted:
Obrázek

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:49

nechtěl bych při tom vidět jeho reakci, normálně by mě z toho auta vyhodil za jízdy :D

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:50

Kořka píše:nechtěl bych při tom vidět jeho reakci, normálně by mě z toho auta vyhodil za jízdy :D
Ty jezdíš nepřipoutaný?! :lol:
Obrázek

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:52

Dix píše:
Kořka píše:nechtěl bych při tom vidět jeho reakci, normálně by mě z toho auta vyhodil za jízdy :D
Vůbec, nepřichází v úvahu po bouračce co jsem měl s otcem. Ale normálně by mi ty pásy přesřihnul a jednou dobře mířenou ránou by mě vykop :D

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:54

Kořka píše:
Dix píše:
Vůbec, nepřichází v úvahu po bouračce co jsem měl s otcem. Ale normálně by mi ty pásy přesřihnul a jednou dobře mířenou ránou by mě vykop :D
Už to má asi v ruce :lol:
Obrázek

Kořka

Příspěvek od Kořka » 13. 07. 2005 11:56

Dix píše:
Kořka píše:
Dix píše:Ty jezdíš nepřipoutaný?! :lol:
Už to má asi v ruce :lol:
Ten určitě, hlavně se moc těšim na zkoušku, tenhle magor a ještě mi vzadu bude dejchat na krk komisař, kdyby se nejednalo o zkoušku na řidičák, tak si před tim normálně dám panáka :D řídit pod vlivem ale nemůžu, takže se naleju až potom 8)

Dix

Příspěvek od Dix » 13. 07. 2005 11:58

Spíš ožer toho komisaře!!! Pokud už nebude!!!
Jak jsem dělal skoušky tak jsem cítěl z něho nějakou lihovinu!!! :roll:
Obrázek

Odpovědět