nejde centrál a zrcátka
nejde centrál a zrcátka
ahoj,na e36 my odešli naráz zrcátka a centrál,prošel jsem všechna relé v motorové časti a v boudě u řidiče a jednotku u spolujezdce a do dveří nejde štáva,fakt už nevím kde hledat a po drátech hledat je na dost dlouho
,dík za každou rozumnou radu

El.
U touringa, mi tohle dělalo taky - byla to vadná zásuvka ve dveřích u řidiče, je to bílej konektor schovanej pod gumovou manžetou mezi dveřma a sloupkem mezi, pantama, prostříkej jí kontoxem, pokud to nepomůže tak proměřit a předělat, pozor na demontáž jde to hrozně blbě skoro bych řek že to nejdjde aniž by si na tom konektoru něco zničil 

dík za rady,každopádně podívat se na zásuvku u dveří není vůbec špatnej nápad,jen by mě zajímalo zapojení-odkud přesně má jít štáva-(nejde my do hlavy,že když bude jedna zásuvka vadná,tak to nebude celé fungovat,předpokládal bych samovolné odemykání..........
pojistky jsem prošel a proměřil.......rele jsem všechna vyměnil,pokud jsem na nějaké nezapoměl.....
pokud by někdo mohl sehnat schéma zapojení,budu
pojistky jsem prošel a proměřil.......rele jsem všechna vyměnil,pokud jsem na nějaké nezapoměl.....
pokud by někdo mohl sehnat schéma zapojení,budu