Bude CCM?
poparvdě řečeno, budu rad když z ní vyndám 5KčMazety píše:říkáš, že z ní padesátkorunu nevyndášLukas-e21 píše:pote co sem předchvílí viděl vyplatni pasku, tak dost pochybuju ze se ukazu

budu muset hledat vedeljší zdroje.
černák a zpět je pro mě cca:70km -> 7litrů benzinu -> 200Kč + 200Kč tam človek necha v pizerce.........
uvidime.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
neboj nocni autobusy taky jezdejLukas-e21 píše:a nebo tak........jenze to bych tasm musel čekat na první ranní metroDC píše:anebo 40 Kč MHD a minerálku za dvacku
budu na Vás myslet klucí až se budu válet na pláži

a kdyz to jeste trosku protahnete z soucasnyho rekordu, kterej je tusim pul druhy, tak ani nebudes muset moc cekat do 5 rano

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
asi ho trhnem........neb 20 tyho mam dovču.......................DC píše:neboj nocni autobusy taky jezdejLukas-e21 píše:a nebo tak........jenze to bych tasm musel čekat na první ranní metroDC píše:anebo 40 Kč MHD a minerálku za dvacku
budu na Vás myslet klucí až se budu válet na pláži
a kdyz to jeste trosku protahnete z soucasnyho rekordu, kterej je tusim pul druhy, tak ani nebudes muset moc cekat do 5 rano
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Pak-li, že budu mít auto hotový, dorazím...
2 DC, já si na Tebe náhodou vzpomenu.. Budu Ti tiše závidět
Jo a to jsem Ti chtěl.. To že jedeš na dovču přece neznamená, že se na nás vysereš s Čerňkákem
Já jsem zvyklej, že kouknu na fórum do srazů a že je tam thread od Tebe a Ty bys nás býval klíďo nechal neinformované..
Za tohle se Ti na pláži nepovede zbalit tu nejlibovější holku z pobřeží..

EDIT: Dorazím
2 DC, já si na Tebe náhodou vzpomenu.. Budu Ti tiše závidět

Jo a to jsem Ti chtěl.. To že jedeš na dovču přece neznamená, že se na nás vysereš s Čerňkákem

EDIT: Dorazím

Naposledy upravil(a) bmwm3 dne 18. 07. 2005 07:44, celkem upraveno 1 x.