Vyhřejvanou sesli-řidičovo
Vyhřejvanou sesli-řidičovo
Pokud možno nepotrhanou a nerozsedlou 

Vyhřívaná sedačka se od nevyhřívane liší jen tím, že jsou v ní vyhřívací dečky. Potřebuješ ještě příslušnou kabeláž s přepínačema, a jedno relé do reléboxu (teď doufam, že nekecám
). Když si seženeš tukabeláž s čudlama, relé, a dečky, tak to nebude tak těžké zbastlit (mam to v autě
, a schema zapojení mam v kompu), jako problémové bych viděl to shánění, je to úzkoprofilové zboží
...
No a pokud míníš volat do Inveltu, tak se připrav na menší šok, nebude to totiž nejlevnější
.

No a pokud míníš volat do Inveltu, tak se připrav na menší šok, nebude to totiž nejlevnější

Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!
No co, vezme si jehlu a nit a lita to ne ?
No, kupoval jsem decku novou, jenom do sedaku....mnam a dvojka pryc
ale bohuzel nejak se to nechce nechat dat inteligentne pajet.
Ale treba jsou do klasickejch sitzen levnejsi...
Ale takovou peknou krabicku....mnam

Zapojeny je to hrozne jednoduse. Pri intenzivnim vyhrevu jde proud do obou decek v operadle a sedaku paralelne a pri prepnuti na udrzovani teploty se spojej do serie, takze se napeti mezi ne deli.
Aneb genialne jednoduche, jednoduse genialni.
Sorry za OT, i kdyz ma snad nejakou informacni hodnotu.

No, kupoval jsem decku novou, jenom do sedaku....mnam a dvojka pryc

Ale treba jsou do klasickejch sitzen levnejsi...
Ale takovou peknou krabicku....mnam

Zapojeny je to hrozne jednoduse. Pri intenzivnim vyhrevu jde proud do obou decek v operadle a sedaku paralelne a pri prepnuti na udrzovani teploty se spojej do serie, takze se napeti mezi ne deli.
Aneb genialne jednoduche, jednoduse genialni.
Sorry za OT, i kdyz ma snad nejakou informacni hodnotu.
Dík všem za info
Já vlastně všechno mam a dokonce to i funguje. Akorát majitel přede mnou byl kus chlapa a sedačka je rozsedlá
K vyšívání a šití mě to nikdy moc netáhlo, takže jsem chtěl sehnat celou vyhřejvanou sedačku a šmitec. Jestli je ale fakt tak nedostatková, tak si holt budu muset vzpomenout jak jsem ve druhej třídě šil mámě chňapku k MDŽ.
Anebo ukecam mladou
Poptávka trvá.