Zdravíte protijedoucí baworáky....???
Zdravíte protijedoucí baworáky....???
Já tedy jo.Je fakt,že ti starší pánové v bmw to nechápou.
a zrovna včéra jsem potkal na Řepých dva bawce a oni nic.Hmmmmm 
e34/M540i
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
e34/M5 3.6
e34 2.5 24v vanos
ex e36 1.8i R.I.P
2x podauto: 2x1,3 MPi
Schmiedmann.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jo jo kdyz sem mnel E28 tak sem zdravil vsechny E28 jak ztrhany (nekdy odpovedeli, nekdy ne..) mimo to samozdrejmne vsechyn E30, E21 a vsechny starsi bavce (6-ky, 7-ky..) ty nove sem nezdravil prave proto ze mne prijde ze je vlastni vetsinou lidi co by pro me zdraveni nemneli pochopeni... horsi vsak bylo kdyz sem jel jinym autem nez bmw (treba fobii, octavii, felinou, fordem...) a zdravil bawce
) to sem si to vzdycky uvedomil ze ridim neco jineho az sem je pozdravil
) no a ted, kdyz sem bez BMW tak sem na tom stejne.. zdravim, ale vypadam jak idiot. ale co, proste zdravim 
- Night.chimera
Jojo. jsem na tom stejne. Ale zdravim se jenom s tricitkarema... A i starsi panove zdravi.. nekdy i sami od sebe.... A nekolikrat jsem potkal tricu s nemeckou znackou a zdravil jako prvniFlery píše:jednou sem blikal a hele černo..od tý doby trochu víc detailuju..

Jo.Já ještě žádnou plechovku podobnou těm cikanskejm neviděl.A nmohm raději tam vidim nějakýho mladýho nadšence než cikanskou šlupku ověšenou pandulákama,polepenou samolepkama a špinavýho cikána za volantem.A nejvíc mě dostala bíla 318 s kokot pruhama z černé izolačky.Na zvraceníLOPOLO píše:a bilou plechovku jo?Angel-bmw píše:Zdrávím každou E30 a starší sedmy a pětky.Jen když v tom vidím cikána tak mě ruku nedonutí zvednout nikdo protože cikánskou plechovku e30 neúpovažuju za bmw
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, vždycky bliknu. Šance, že mi někdo odpoví je cca 50%. A když jsem jednou vyjížděl z křižovatky, najednou se proti mě objevila pěkná třicítka, blikla a já už nestihl odpovědět, sralo mě to ještě dva dny po tom
Celou dobu to tu prosazuju a když už se povede, že nezdravim první, tak to podělám 
- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje problemy bych bralTweety píše:Zdravim, vždycky bliknu. Šance, že mi někdo odpoví je cca 50%. A když jsem jednou vyjížděl z křižovatky, najednou se proti mě objevila pěkná třicítka, blikla a já už nestihl odpovědět, sralo mě to ještě dva dny po tomCelou dobu to tu prosazuju a když už se povede, že nezdravim první, tak to podělám
Zdravim obcas, jenom kdyz vidim v aute mladyho kluka a auto vypada jako auto nadsence. Imho nema smysl zdravit ridice nove sedmicky a ani piloty polorozpadlych vraku...
318iS
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
tomashv píše:Tvoje problemy bych bralTweety píše:Zdravim, vždycky bliknu. Šance, že mi někdo odpoví je cca 50%. A když jsem jednou vyjížděl z křižovatky, najednou se proti mě objevila pěkná třicítka, blikla a já už nestihl odpovědět, sralo mě to ještě dva dny po tomCelou dobu to tu prosazuju a když už se povede, že nezdravim první, tak to podělám
![]()
Zdravim obcas, jenom kdyz vidim v aute mladyho kluka a auto vypada jako auto nadsence. Imho nema smysl zdravit ridice nove sedmicky a ani piloty polorozpadlych vraku...