Navíc je to příležitost, jak se poznáte i navzájem. Co jsem vyrozuměl od Dixe, tak tam v okolí moc srazů nebývá...
Čím víc, tím lípathlon_137 píše:spis myslel avatar, asi
A neměl by jsi s tím už přestatajfel píše:1) 2 mesice (bez par dni)Fx píše:Ajfel: Kolik je dětem?
2) 2 roky (bez par dni)
3) 4 roky (za mesic a neco)
![]()
petr
přijedu,dejte mi vědět kdy a kde na 608744085,dík a čauFx píše:Pánové, příští víkend (15. - 18. 7.) trávím v Bílovci... Takže pokud se pánové z okolí chcete někde poblíž setkat se samotným velikým Fx-em (), rád vás uvidím.
Navíc je to příležitost, jak se poznáte i navzájem. Co jsem vyrozuměl od Dixe, tak tam v okolí moc srazů nebývá...
Ok, já se ozvu...pojedu taky svojím a beru asi aji Ajfela!!!M3maniac píše:přijedu,dejte mi vědět kdy a kde na 608744085,dík a čauFx píše:Pánové, příští víkend (15. - 18. 7.) trávím v Bílovci... Takže pokud se pánové z okolí chcete někde poblíž setkat se samotným velikým Fx-em (), rád vás uvidím.
Ahoj Dixi...nechceš se ozvat taky mě na 731 449990? Stačí SMS předem dík...Dix píše:Ok, já se ozvu...pojedu taky svojím a beru asi aji Ajfela!!!M3maniac píše:přijedu,dejte mi vědět kdy a kde na 608744085,dík a čauFx píše:Pánové, příští víkend (15. - 18. 7.) trávím v Bílovci... Takže pokud se pánové z okolí chcete někde poblíž setkat se samotným velikým Fx-em (), rád vás uvidím.
Ale né že mě budeš prohánět je to jenom 318i
Jasně už si to dávám jako upozornění!!!sosak.cz píše: Ahoj Dixi...nechceš se ozvat taky mě na 731 449990? Stačí SMS předem dík...