stiraci guma na dverich

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Bad neprihlasen

stiraci guma na dverich

Příspěvek od Bad neprihlasen » 07. 07. 2005 09:19

Cau kluci i holki chtel bych se zeptat jak sundat tu tesnici gumu co je ve dverich a prileha k oknu na kupe me uz odstava a je dost tvrda tak ji chci vymenit ale nevim jak ju dostat ven ani bych poskodil nejak ten chromovej limec nekteri ho maji cerny kdyby to nekteri nepochopily tak je to ta cerna guma co stira okno kdyz ho otvirate a zavirate nevim jaky to ma presny nezev predem diky

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: stiraci guma na dverich

Příspěvek od Max-Max » 07. 07. 2005 09:26

Bad neprihlasen píše:Cau kluci i holki chtel bych se zeptat jak sundat tu tesnici gumu co je ve dverich a prileha k oknu na kupe me uz odstava a je dost tvrda tak ji chci vymenit ale nevim jak ju dostat ven ani bych poskodil nejak ten chromovej limec nekteri ho maji cerny kdyby to nekteri nepochopily tak je to ta cerna guma co stira okno kdyz ho otvirate a zavirate nevim jaky to ma presny nezev predem diky
je narazena do ty chromo, resp. cerny listy, da se i vytrhnout, ale setrne ji vyndas a urcite spolehlive nasadis tak, ze uvolnis plechove zobacky na kterych cela ta lista drzi na ramu dveri. Blby je, ze k nim je hodne blbej pristup, ja ji vyndaval pri vyndanem okne.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Bad neprihlasen

Příspěvek od Bad neprihlasen » 07. 07. 2005 10:28

Diky moc skusim a uvidim

Odpovědět