Plešnice 2005 II???
- Michal e34
- Michal e34
Bud e30 nebo vládí vůz.Fx píše:Mně se akce líbila a určitě se na další zase ukážu, pokud mě tam pustíteMožná bude E30 a když ne, tak prostě žabou, aspoň o jednoho platícího by bylo navíc

Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Na dalsi akci bych urcite jela... a to ze se budou pocitat jen E30 mi nijak nevadi, protoze to ze mi to nejede stejne vim a nemusim si to dokazovat jeste na sprintechFlery píše:tohle se řeší ale rozhodně se budou počítat vysledky sprintu pouze na E30..to neznamena že fandové BMW nemuzou priject a zkusit si zasprintovat ve volnejch sprintech..ale kategorie pouze E30 protoze dej M3 E30 proti M3 E46 proste blbost.....

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
mysleno ze jiny auta nez E30 sice jo samo ale vyhry jen pro ně..protože jen stěží předjede M3E30 M3E46 už sem to řikal..to se nějak udělá..vyhlasi se treba vytez celkovej a pak vitez v kat E30 a pak vse ostatni..se poresi...
pro pristi sraz nechci slibovat ale pravdepodobne bez cen pro vyteze pokad se nenajde nejakej sponzor....a nechci slibovat snad levnesi aspon o to 50 uvidi se sprinty se pojedou kazdej s kazdym jako hokej a pak se udela tabulka z níž vzejde výtěz...výhra za 1 bod a tak dal..uz mam castecne rozmysleno.....este doladit lichy pocty....
pro pristi sraz nechci slibovat ale pravdepodobne bez cen pro vyteze pokad se nenajde nejakej sponzor....a nechci slibovat snad levnesi aspon o to 50 uvidi se sprinty se pojedou kazdej s kazdym jako hokej a pak se udela tabulka z níž vzejde výtěz...výhra za 1 bod a tak dal..uz mam castecne rozmysleno.....este doladit lichy pocty....
Tel : 773 622 822
no prave s casomirou by nebyl problem, proste by se nejelo vyrazovacim zpusobem mezi dvema auty, ale viteze mezi vsemi navzajem by urcil presny cas jak to normalne byva...
tzn. zadny problemy s tim kdo koho proti komu postavil a nemuselo by se jezdit kazdej s kazdym, coz je dlouhy jak casove (ve 3. skupine urcite), tak je to velka zatez na techniku
tzn. zadny problemy s tim kdo koho proti komu postavil a nemuselo by se jezdit kazdej s kazdym, coz je dlouhy jak casove (ve 3. skupine urcite), tak je to velka zatez na techniku
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry