to asi ne, finacni bilance za tenhle bikend mne ponekud sokovala a to jeste neni vse ukonceno. Ale mozna napresrok, jestli prezijuFlery píše:dej tam 2,5 a 20.8.2005 uz dojedes.

a co mam rict ja...ja byl v praci az do nedele...Leni píše:Diky organizatorum za peknou akci, musi s tim bejt hromada prace to zaridit, takze to rozhodne ocenuju![]()
Mrzelo me, ze jsem nemohla prijet uz v patek (prace), ale aspon jsem stihla kus soboty a ohnostroj, kterej byl uplne super
Takze uz se tesim na pristi sraz, ten uz mi snad vyjde celej...
to me mrzi nejvic.....pokud by nekdo udelal srasz jinde tak rad prijedu pokud nebude nic tak rad s lidma co do toho pudou radi udelam plesnice II letiste je domluveny..no problem...Lukas-e21 píše:Lanov- neni kde by sraz byl.HEERY píše:Bohuzel jsem nemohl a mrzi me to - co nadelam.Ale mam nejake otazky:Proc nakousavate neco a co se teda stalo spatne ????
a co Lalov ??? Proc asi nebude ????
Ahoj, Max doufám že nebudeš mít možnost mi to oplatitMax-Max píše:Pekna akce, az na to, ze me asi panbuh nema rad, ale co uz s tim, ze jo. Dekuji vsem za pomoc, snad vam to budu moct nekdy oplatit.
Ahoj,Jirka325 píše:Jojo sraz to byl super, diky vsem co se na nem podileli jak organizacne, tak sponzori, diky tem co dostali sve registraci a prijeli...
Rozsirena registrace na dalsi sraz Plesnice 2005 II se uz chysta....tak snad nas bude jeste vic