Řj Centrálu
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Řj Centrálu
Nejde mi centrál a v řj.to jen vrčí a nic a je to na chromáka tak pujčit na zkoušku a popřípadě koupím 

Život je jen náhoda .....
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zkus postupně odpojovat jednotlivé motorky. A zkontrolovat konektor v levém A-sloupku.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
V A-sloupku je konektor elektriky ze dveří do auta. Někdy do něj nateče voda a kontakty zoxidují ba se i rozpadnou.Ivo píše:Motorky jsem zkoušel jen přední zadky snad není potřeba a jakej konektor ???Francis píše:Zkus postupně odpojovat jednotlivé motorky. A zkontrolovat konektor v levém A-sloupku.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš dole za reproduktorem ? Mě to totiž dělá to saméFrancis píše:V A-sloupku je konektor elektriky ze dveří do auta. Někdy do něj nateče voda a kontakty zoxidují ba se i rozpadnou.Ivo píše:Motorky jsem zkoušel jen přední zadky snad není potřeba a jakej konektor ???Francis píše:Zkus postupně odpojovat jednotlivé motorky. A zkontrolovat konektor v levém A-sloupku.

Myslel jsem že je špatné to relé v ŘJ
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já mám centrál i alarm na dálku. Jednotka je venku, otec jelikož má elektro servis tak proměří co je potřeba a pak uvidim nó. Já jen že už mě to sem tam zlobilo už v zimě, ale potom byl zase klid. Nyní už to nefunguje vůbec.Flery píše:pokud to bude jednotkou kup central na dalku, vyhod jednotku origo a dej tam tuhle a ses happy
A ještě jsem se chtěl zeptat. Za tim reprákem jak je ŘJ centrálu, tak je ještě jeden konektor. Podle osazení to vypadá jako na nějaké relé, ale já tam to relé nemám

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
odpoved je tady viewtopic.php?p=148369 neci to tu zasiratTweety píše:A ještě jsem se chtěl zeptat. Za tim reprákem jak je ŘJ centrálu, tak je ještě jeden konektor. Podle osazení to vypadá jako na nějaké relé, ale já tam to relé nemámMá tam vůbec být, nebo na co to je ? Díky za odpovědi

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju. Mě bylo řečeno že je to k origo alarmu. No vyhřívaný zámky bych mít měl a to zhasnutí by se mi hodilo. Co tam má bejt za relé ?Maranelo píše:odpoved je tady viewtopic.php?p=148369 neci to tu zasiratTweety píše:A ještě jsem se chtěl zeptat. Za tim reprákem jak je ŘJ centrálu, tak je ještě jeden konektor. Podle osazení to vypadá jako na nějaké relé, ale já tam to relé nemámMá tam vůbec být, nebo na co to je ? Díky za odpovědi