hele během 10 rozjezdů se s nim musíš zžít.......a možná dorazí tvoje ex M40 kombi. takže vymluvy nech na jindy.....Flery píše:to už je vyřešeno....v pátek??? to jako že ty mě dáš už v pátek???Lukas-e21 píše:
chtěl Flerymu zvednout náladu a sebevědomí, po tom co dostane v patek debakl
krom toho nevěř tomu že bych bral blbě kdyby nějaká M40 prohrála s tvou M20...nebude to moje auto ale beztak bych si vsail na tu M40...nechame hadek a uvidí se ne?
Plešnice 2005!!!! Info o cenách pro víteze - důležité
Re: Felda 1,3
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
OT: Jede někdo z Brna a byl by ochoten vzít malý balíček Horymu? Po Brně ho dovezu, ale jen do středy večer pak letím na dovolenou 

- [CZ]Airwolf[OC]
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
max max jede z kosic mam dojem ze pres brno urcite..Huska píše:OT: Jede někdo z Brna a byl by ochoten vzít malý balíček Horymu? Po Brně ho dovezu, ale jen do středy večer pak letím na dovolenou
copak se stalo? klidne te skrtnu ale je to skoda bude to fajn akcicka....[CZ]Airwolf[OC] píše:nejedu
![]()
Flery> skrtni si me...
Tel : 773 622 822
- [CZ]Airwolf[OC]
myslis ze te rad zadam abys me skrtl ? ale stehuje se firma a protoze jede nonstop online/eter tak proste technici maj od 30tyho do konce prvniho vikendu pohotovost pro pripadne problemy...Flery píše:max max jede z kosic mam dojem ze pres brno urcite..Huska píše:OT: Jede někdo z Brna a byl by ochoten vzít malý balíček Horymu? Po Brně ho dovezu, ale jen do středy večer pak letím na dovolenou
copak se stalo? klidne te skrtnu ale je to skoda bude to fajn akcicka....[CZ]Airwolf[OC] píše:nejedu
![]()
Flery> skrtni si me...
anna> kdybys byla ochotna mohla by jsi zajet se svym bawkem do Prahy a ukazat mi ho...kdyz do Plesek nemuzu

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: 111
aha no to jo to sem byl ja..si to chtela ne?Anna píše:Žeby si to nebol ty ? Pozri registrácia, ktože je 111 v poradí? A ja som to nebolaFlery píše:Anna píše:Boštek na noštek pre Fleryho a on vie prečo![]()

Tel : 773 622 822
Cez Prahu pôjdeme určite hoď mi do SZ tvoje číslo na mobilku. Zavolam ti[CZ]Airwolf[OC] píše:myslis ze te rad zadam abys me skrtl ? ale stehuje se firma a protoze jede nonstop online/eter tak proste technici maj od 30tyho do konce prvniho vikendu pohotovost pro pripadne problemy...Flery píše:max max jede z kosic mam dojem ze pres brno urcite..Huska píše:OT: Jede někdo z Brna a byl by ochoten vzít malý balíček Horymu? Po Brně ho dovezu, ale jen do středy večer pak letím na dovolenou
![]()
Flery> skrtni si me...
anna> kdybys byla ochotna mohla by jsi zajet se svym bawkem do Prahy
a ukazat mi ho...kdyz do Plesek nemuzu
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
diskuze a komentare
viewtopic.php?p=146456#146456
fotky
viewtopic.php?t=16183

fotky