Myslím, že i doklady na E36 je menší problém sehnat, ale teď mě napadlo, spotřebu mají stejnou, nebo má E36 větší, jelikož je těžší?
gelty píše:Díval jsem se na tyto dvě auta a cenově už moc rozdílní nejsou, do čeho byste šli?Objem motoru mají stejný, tak pojistka je stejná
, zinkované karoserie nemají ani jedna, akorát E36 je přece jen novější, ale je skutečně tech.lepší, míň se kazí, nebo je tomu naopak?
![]()
Myslím, že i doklady na E36 je menší problém sehnat, ale teď mě napadlo, spotřebu mají stejnou, nebo má E36 větší, jelikož je těžší?
cenově podobný? myslím že e30 iS bude voňavka a e36 iS volítaná šlupka, potom by ta cena mohla bejt podobnágelty píše:Díval jsem se na tyto dvě auta a cenově už moc rozdílní nejsou, do čeho byste šli?
Přesně takMazety píše:cenově podobný? myslím že e30 iS bude voňavka a e36 iS volítaná šlupka, potom by ta cena mohla bejt podobnágelty píše:Díval jsem se na tyto dvě auta a cenově už moc rozdílní nejsou, do čeho byste šli?
gelty stejne nic nekoupi................Huska píše:318iS e30 je fajn v e36 už moc nejede radeji zvolit šetivál. Jinak sehnat doklady na iS coupe E36 je prakticky nemožné a pokud ti připadá cenově srovnatelné 75tis X 150tis (za stejnej stav) tak pak si kup E36 za 100 koupíš olítanou potvoru nebo 316i-318i nic lepšího to nebude.
taky si to myslím....Lukas-e21 píše:gelty stejne nic nekoupi................Huska píše:318iS e30 je fajn v e36 už moc nejede radeji zvolit šetivál. Jinak sehnat doklady na iS coupe E36 je prakticky nemožné a pokud ti připadá cenově srovnatelné 75tis X 150tis (za stejnej stav) tak pak si kup E36 za 100 koupíš olítanou potvoru nebo 316i-318i nic lepšího to nebude.
Tak vzhledem k tomu, že o IS se zajímám ca.2 měsíce a o něm sem jinde, na žádným jiným klubu nemluvil, tak si asi trochu přestřelilLukas-e21 píše:gelty píše:Díval jsem se na tyto dvě auta a cenově už moc rozdílní nejsou, do čeho byste šli?Objem motoru mají stejný, tak pojistka je stejná
, zinkované karoserie nemají ani jedna, akorát E36 je přece jen novější, ale je skutečně tech.lepší, míň se kazí, nebo je tomu naopak?
![]()
vzhledem k tomu, že auto kupuješ už nakej rok a pul, tak ti nema cenu cokoliv radit.
kluci z BMWKLUBu už to vzdali, tak zas budeš dělat rozumy tady........ vid
No E36 318iS má třeba dost mastnej podvozek a pokud koupíš za 70 tisíc tohle auto tak budeš dělat minimálně ventily a tlumiče plus ramena a pod. a tak k němu budeš nucenej připočíst ještě cenu krásný celý zachovalý E3Ogelty píše:No, po dvou měsících hledání sem narazil 2x na doklady z E36 318is, ale ani jednou na E30 318is, tak proto se mi zdálo, že to bude jednodušší.
No, s tou vyjetinou, to může a i nemusí být pravda, záleží na lidech, ale je pravdou, že za vyšší cenu se dá sehnat buď E30 ve velmi dobrém stavu, nebo vyjetina E36. U E36 bych taky šel do 6válce, ale to bych neuživil, protože s tím budu jezdit denně.
S náhradníma dílama to bude asi také lepší u E30, že?
A v čechách jsem chtěl koupi ISo do 60 tis., nebo koupit papíry adovézt si ji odjinud, ale to co mi v česku nabízeli, je mazec.![]()
Jeden mi dokonce nabízel ISo v sedanu, s nekompl.předním nárazníkem (jen výztuhou)za 70 000kč
Abych pravdu řekl, tak já cenu dokladů na E36 neznám, jen sem se ptal na vrakovištích BMW a tam ty papíry buď měly, nebo nebyl problém je za nějakou dobu sehnat.Huska píše:jen mi prosím řekni cenu za kterou jsi doklady na e36 IS coupe viděl? už je sháním dlouho a pod 30tis jsem na ně nenarazil. dík