Tak jsem se vrátil z Matador Tuning Party 2005...

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 28. 06. 2005 15:23

Tak jsem tady hoši...
Pěkně to zrekapituluju, aby všivni věděli, že nejsem žádnej krypl, kterej si dělá renomé podrazama...
Měl se jet druhej vostrej sprint a já čekám skoro upečenej v řadě aut poblíž startu. Pořadatelé to měli zmáklý, takže to jelo jak na drátkách :?
V tom přídou dva týpci, že prej přijeli pozdějc a že už je na sprinty nikdo nechce zaregistrovat. Říkám jim, že nevím jak to udělat a co prej maj za auto. No a oni že Vipera... Tak jim povídám, že jediná možnost, je aby jim dali čísla ty hošani s Posche atd. Po chvíli se vraceli, tak se jich ptám jak dopadli a voni že špatně, tak jim říkám, že jim ty čísla klidně dám, protože mi za boha nešla řadit dvojka ( proto tak skvělý časy :wink: ), ale že jezdím v kubatůře do tří litrů a že by to mohl bejt průser. Jim to nevadilo a já si už nechtěl víc kurvit převody, tak jsem jim ty čísla prostě dal. Ještě jsem se šel podívat a natočit si poslední jízdy a jel domů, protože od pátku už jsem toho měl plný brejle. Volající ze sprintů mě zastihl na konci Hradce, takže si vyprošuju kecy o schovávání se ve křoví. Leda že někdo zahlíd řidiče Vipera a myslel si, že jsem to já :lol:
Ten telefonát byl tak trochu ujetej, ale mě o prvenství vůbec nešlo, protože už od začátku mi bylo jasný, že na to nemám 8) Je to ale jediná možnost, jak si sprinty vyzkoušet, protože po městě si vylejvat adrenalit rozhodně nechci :wink:
Nevěděl jsem, že kolem toho vznikne taková aféra a že se některý lidi tak naserou.
Tímto se ti omlouvám RadimM3e :!:
Telefonát jsem bral jako rozhodující, že mi bude uznán ten 17ti vteřinovej čas a pořadí nikomu nezkazím :!: :!: :!:
Tak sprintu zdar a KLÍDEK, aby někdo neprohrabal start :wink:

PS: - to RadiM3 : S kterým autem jsi jezdil ?
Jednejte rychle, ale klidně a účelně. Vytrvejte, neboť většina postižených je mrtva jen zdánlivě...

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 28. 06. 2005 15:52

Fikux píše:
Lukas-e21 píše:že by corsa bi-moto???? 2x 2.0 GSi?
jo jo taky bych jí na to typoval :) brutální nákupní taška :!:
jj takovou tašku bych taky bral :-D
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

RadiM3

Příspěvek od RadiM3 » 28. 06. 2005 22:09

Hmm .. Ok jsem v klidu už delší dobu , ale v tu chvíli sem docela vařil a kluci co měli skončit na 4. místě by tě nejspíš inzultovali :?

jezdím žlutou M3 e36

BlackM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackM » 29. 06. 2005 06:23

Tak jestli je to tvoje, tak jsem tě dal na první místo v sekci Multimedia :wink:

BlackM

Odpovědět