Pokličky na Originál ALPINA elektrony

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Mr.Nitro
Kontaktovat uživatele:

Pokličky na Originál ALPINA elektrony

Příspěvek od Mr.Nitro » 26. 08. 2003 18:31

Nazdárek psychotronici....... :lol:

Obracím se na Vás s prosbičkou.... Já a můj kamarád sháníme pokličky na Alpiňácký elektrony. Jsou to takový ty hodně paprskový...
Když je nikdo nebudete mít, můžete nám aspoň dát vědět kde a za kolik se nechají sehnat???? Třeba i v D.... Díky..

PET77
Turbo mužík

Příspěvek od PET77 » 26. 08. 2003 22:48

tyhle mrsky jsou hodne drahy...tak v tisicich radove... (3000 klidne)
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...:-)

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 27. 08. 2003 09:15

Taky záleží jaký pukle tam chceš. Buď je to překrytý celý nebo je jen taková malá puklička uprostřed a na šrouby je vidět. Tu velkou si vysekni z plechu, ale bude to chtít stejnej lak jako kolo, ať to nějak vypadá a tu malou sem tvořil samodomo následujícně:
Vzal jsem chromový puličky z 13´elektronů BMW co se dávaly na e21. Taky to vypadá jak Alpiny, ale malý. Ty sice nepasujou, ale nechal jsem si vytočit futýrka z novodurový trubky,, ty narval do ďoury v kole a do toho to páslo. Na laser. tiskárně jsem si nechal vytisknout emblémy Alpina jako samolepky, nalepil a přelakoval bezbárem a vypadá to OK a stálo to asi 3 kila. Jestli ten můj střep někdy pojede, snad to uvidíte.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 27. 08. 2003 09:16

Taky záleží jaký pukle tam chceš. Buď je to překrytý celý nebo je jen taková malá puklička uprostřed a na šrouby je vidět. Tu velkou si vysekni z plechu, ale bude to chtít stejnej lak jako kolo, ať to nějak vypadá a tu malou sem tvořil samodomo následujícně:
Vzal jsem chromový puličky z 13´elektronů BMW co se dávaly na e21. Taky to vypadá jak Alpiny, ale malý. Ty sice nepasujou, ale nechal jsem si vytočit futýrka z novodurový trubky,, ty narval do ďoury v kole a do toho to páslo. Na laser. tiskárně jsem si nechal vytisknout emblémy Alpina jako samolepky, nalepil a přelakoval bezbárem a vypadá to OK a stálo to asi 3 kila. Jestli ten můj střep někdy pojede, snad to uvidíte.
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Odpovědět