Zmereny cas Boleslav Praha
Zmereny cas Boleslav Praha
Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: Zmereny cas Boleslav Praha
kolik km je to z Cernaku do Mlady Boleslavi k Hypernově? - to sem mel za 10 minut s žižkou - napsal DC.Herák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.
xxx píše:kolik km je to z Cernaku do Mlady Boleslavi k Hypernově? - to sem mel za 10 minut s žižkou - napsal DC.Herák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.
Asi 40km.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Michal e34
- Night.chimera
pockej az smetes babicku na prechoduHerák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

A ty to za aký čas urobíš? Keď už z teba všetci robia pretekára a piráta ciest?Night.chimera píše:pockej az smetes babicku na prechoduHerák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.
Nema na to auto,zatim....Anna píše:A ty to za aký čas urobíš? Keď už z teba všetci robia pretekára a piráta ciest?Night.chimera píše:pockej az smetes babicku na prechoduHerák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.

Ja sem jednou delal M.Boleslav-Vrchlabi za 40min na 325i

0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
- Night.chimera
nevim nikdy jsem to nezkousel jsem na druhym konci prahy takze kolem cenaku ja nejezdimAnna píše:A ty to za aký čas urobíš? Keď už z teba všetci robia pretekára a piráta ciest?Night.chimera píše:pockej az smetes babicku na prechoduHerák píše:Nevim uz kde jsem to cetl ale nekdo rikal ze byl z Prahy v Boleslavi asi za 10 minut.Tak kdyz jsem vcera jel tak jsem to zkusil.Jel jsem 5kovym golfem da se rict co to dalo.Na tachu jsem az na par mist (kde bylo zuzeni nebo pumpa kde jsem radsi brzdil) mel 170-180 a cas u sjezdu na cernak jsem to nameril na nejakych 20minut.
520i E34 M50 pekne auto

já v MB pracuju a v pondělí jsem zaspal. Nastavil jsem tempomat na 180 km/h a od nájezdu na dálnici na Čerňáku ke sjezdu na průmyslovou zónu, což je podle kilometrovníků 46 km byl čas 15 min.
Při maximálce 325i to lze zajet za 13 minut.
Při maximálce 325i to lze zajet za 13 minut.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
No škoda bola som zvedavá za aký čas to urobíš ty?Night.chimera píše:nevim nikdy jsem to nezkousel jsem na druhym konci prahy takze kolem cenaku ja nejezdimAnna píše:A ty to za aký čas urobíš? Keď už z teba všetci robia pretekára a piráta ciest?Night.chimera píše: pockej az smetes babicku na prechodu
to je 184km/hod prumerna ... tos jel porad plnej kotel a ani jednou nepribrzdil kvuli auto co predjizdelo nebo tak neco? Kazdej kdo ma palubni pocitac prece vi, jak prumerna rychlost hooodne klesne jenom pri dobrzdeni za nejakym predjizdejicim autem co jede 150 a kolik by clovek musel jet a jak dlouho aby se dostal na 184km/hod prumerne.Mirek píše:já v MB pracuju a v pondělí jsem zaspal. Nastavil jsem tempomat na 180 km/h a od nájezdu na dálnici na Čerňáku ke sjezdu na průmyslovou zónu, což je podle kilometrovníků 46 km byl čas 15 min.
.
Kdyz by mel clovek z prdele kliku a byl na dalnici sam tam mozna .. jinak ne.Mirek píše: Při maximálce 325i to lze zajet za 13 minut.

Pri maximalce to zajedes tak za 11min.Ale ta cesta uz neni na to abys jel porad 240 

0042191777565
325i E30 jede porad realnejch 240? ... tak teda jo mno ... Zkus si vzit fakt stopky a uvidis sam .... zadny je skoro ctvrt tak vyrazim a kdyby me tam ten kokot nevjel tak bych tady byl skoro za pet pul ... vis co myslim, ze jo?Forreet píše:Pri maximalce to zajedes tak za 11min.Ale ta cesta uz neni na to abys jel porad 240

Nevěř mě je to jedno hádat se nebudu navíc nevím od kud kam to berete já beru ceduli Praha ceduli Boleslav a víc to řešit nebudu já to teda nejel (ani bych si netrouf nejsem magor) ale jel to známej (týpek co má už něco odježděno i z profesiónálního prostředí závodění) s 2,8 bi-turbo ještě slušně poladěnou asi před dvěma lety ve tři ráno takže bez provozu takhle to vím nic na tom nezměníš věřit nemusíš...
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
podle zdejsich meritek neco prez pul hodinyLukas-e21 píše:2LOPOLO: za kolik dal tenkrát Robert Brno-Praha v M-ku?????,
jenom po předstvu. diky

( 15.3.2004 - 0:48:55 197km - 241.6km/hod - M5 E39 )
to znamena jet v noci plnej kotel ( v podstate porad 260+) prez vsechny pruhy s hooodne rychlym autem ...
Naposledy upravil(a) LOPOLO dne 27. 06. 2005 11:57, celkem upraveno 1 x.