Predni spojler

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Fadis

Predni spojler

Příspěvek od Fadis » 26. 08. 2003 14:34

Zdravim vsechny bawory,
predelal jsem si predni spojler a chci ho nechat prestrikat. Slysel jsem ze se dava pod barvu nejaky brusny tmel, aby ta barva nepopraskala pri narazu nejakeho kaminku. Nevite jak se ten tmel jmenuje. Dik !!! :all coholic:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 26. 08. 2003 23:11

Zaklad je odmastit-ŽÁDNÝ aceton,nitro apod.-tim plasty uplne rozleptas dobry je nejdriv obyc.voda s jarem,pripadne lih a potom treba technickej benzin(je lepsi to zkusit nekde na miste,kde to neni videt-co kdyby nahodou doslo k nejaky leptaci reakci,ale obecne vzato tech.benzin by nemel s plastem nic udelat-vlastni zkusenost).Krok 2:nechas uschnout,potom striknout tzv.rozrusovacem na plasty(napr.MOTIP-je to pruhledny a voni trochu po benzinu,ale benz. to neni,nechas zaschnout)Krok3:Ted prijde na radu tzv.Plnič neboli filler(MOTIP)-dela to vic firem,ale s Motipem mam dobry zkusenosti,tak proto.Plnič je v podstate tmel ve spreji,ale je to nejaky plast-da se to cca po 20 minutach brousit a vyrovnaji se tim naprosto skvele i vetsi nerovnosti a hlavne vyborne na to chyta barva a naprosto NEHROZI zadny loupani laku apod.-teda pri dodrzeni vyse uvedeneho postupu.Krok4:Barva........lepsi vic slabych vrstev,nez 1silna.................a je to !!!

Není to z mojí hlavy našel jsem to na netu ale věřil bych tomu. Čauves

Fadis

Příspěvek od Fadis » 27. 08. 2003 09:05

Diky moc maranelo,:P
na tohle mi nikdo nedokazal poradne odpovedet !!! vsichni porad rikali ze to mam striknout bodinou, ale vim ze ta dela takovy nerovny povrch coz by vypadalo pekne debilne. Jeste jednou dik.
:all coholic:

Odpovědět