Zdravim vsechny bawory,
predelal jsem si predni spojler a chci ho nechat prestrikat. Slysel jsem ze se dava pod barvu nejaky brusny tmel, aby ta barva nepopraskala pri narazu nejakeho kaminku. Nevite jak se ten tmel jmenuje. Dik !!! :all coholic:
Predni spojler
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Zaklad je odmastit-ŽÁDNÝ aceton,nitro apod.-tim plasty uplne rozleptas dobry je nejdriv obyc.voda s jarem,pripadne lih a potom treba technickej benzin(je lepsi to zkusit nekde na miste,kde to neni videt-co kdyby nahodou doslo k nejaky leptaci reakci,ale obecne vzato tech.benzin by nemel s plastem nic udelat-vlastni zkusenost).Krok 2:nechas uschnout,potom striknout tzv.rozrusovacem na plasty(napr.MOTIP-je to pruhledny a voni trochu po benzinu,ale benz. to neni,nechas zaschnout)Krok3:Ted prijde na radu tzv.Plnič neboli filler(MOTIP)-dela to vic firem,ale s Motipem mam dobry zkusenosti,tak proto.Plnič je v podstate tmel ve spreji,ale je to nejaky plast-da se to cca po 20 minutach brousit a vyrovnaji se tim naprosto skvele i vetsi nerovnosti a hlavne vyborne na to chyta barva a naprosto NEHROZI zadny loupani laku apod.-teda pri dodrzeni vyse uvedeneho postupu.Krok4:Barva........lepsi vic slabych vrstev,nez 1silna.................a je to !!!
Není to z mojí hlavy našel jsem to na netu ale věřil bych tomu. Čauves
Není to z mojí hlavy našel jsem to na netu ale věřil bych tomu. Čauves